Magyarország

2010.04.28. 18:53

LELÕTTEK EGY AUTÓST BUDAPESTEN - egymilliót kap a nyomravezetõ

<p>Egymillió forint nyomravezetõi ajánlott fel a budapesti rendõrfõkapitány annak, aki érdemi információval rendelkezik annak a szír férfinak a gyilkosáról, akit március közepén lõttek le XVI. kerületben, miközben a piros lámpánál várakozott.</p>

Erről tájékoztatta a Független Hírügynökséget szerdai közleményében a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

Mint ismert, a szír állampolgárságú, középkorú férfit március 17-én reggel, a XVI. kerületi Csömöri út és Rózsa utca keresztezõdésében támadták meg, amikor a piros lámpánál várakozott. Az autót több lövés is érte, ezek közül az egyik az áldozat fejét találta el. A támadó ezután kivette a kocsiból az áldozat táskáját, és gyalog menekült el a Csömöri út felé. Az 52 éves férfi azonnal meghalt.

Az áldozat nem volt ismeretlen a rendõrség elõtt. A férfi 2006-ban egy önbíráskodási ügy gyanúsítottja volt, 2007-ben pedig megtámadták.

Az ügy kapcsán Budapest rendõrfõkapitánya egymillió forint nyomravezetõi díjat tûzött ki - derült ki a BRFK szerdai közleményébõl. Az összeget az kaphatja meg, aki pontos adatokkal tud szolgálni a gyilkos személyével kapcsolatban.

A rendõrség egy másik ügyben, a Neptun utcában történt gyilkosság kapcsán is díjat ajánlott fel. Az idõs asszonyt március 7-e és 11-e között, lakásában ölték meg. A nyomravezetõ szintén egymillió forintot kaphat.
- Független Hírügynökséget -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!