Kazincbarcika hírei

2011.12.02. 10:21

Küzdő gála Kazincbarcikán

Kazincbarcika - Tizenkettedik alkalommal csenget a box-Mikulás.

Kazincbarcika - Tizenkettedik alkalommal csenget a box-Mikulás.Talán még maguk a szervezők sem gondolták volna, hogy a 12 éve elindított Mikulás-Kupa thai-box gála ilyen sikeres hagyománnyá növi ki magát.

A küzdősportok terén kitűnő hazai és nemzetközi eredményekkel rendelkező Küzdő Sport Egyesület az évek során folyamatosan fejlesztette és színesítette a programot. Így minden évben több száz fős közönség kíváncsi a gálára, amin idén K1-es meccs is lesz, sőt ketrecharc bemutató is szerepel a programban.

Trófea gyűjtők a ringben

Szepesi Attila a Küzdő SE elnöke és vezetőedzője izgalmas és látványos mérkőzéseket ígér a gálán. A kemény fiúk között Orsy és a Flash lányok lazítják le majd a közönséget, aztán este 8 óra után két főmérkőzése lesz a XII. Mikulás-Kupának.  A 75 kg-os K1 Világ-és Európa-bajnok Józsa Ádám a román kempó világbajnok Grec Adrián ellen lép ringbe. A másik kiemelt meccset az Euroliga győztes Szajkó János a román Kupa első helyezettje Grec Sergiu ellen vívja a 60 kg-os súlycsoportban.

A gála szombaton délután négy órakor veszi kezdetét, helyszíne a KSK Tornacsarnoka.

- G. J. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!