Ingatlanajánló

2023.06.10. 08:00

Eladó egy teltházzal üzemelő nyaraló Mezőkövesden 29 millióért

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdőtől mindössze néhány perc sétára található ez a négy szobás ingatlan, amihez a meglévő foglalásokat is hozzácsapják. A szaunával és pezsgőfürdővel is felszerelt nyaralót mi biztosan megtartanánk év közben pár hétre magunknak is.

„Eladó Mezőkövesd, Zsóry fürdő legcsendesebb részén egy 4 szobás teltházzal üzemelő nyaraló bútorozattan, meglévő foglalásokkal együtt!

Az ingatlanban 4 szoba, 2 fürdőszoba wc-vel, mindkét szinten nappali, konyha és egy tágas terasz került kialakításra. A terasz alatt pincerész található. A ház 8 fő számára kényelmes kikapcsolódást biztosít, de pótággyal további férőhelyek is elérhetők. Minden külső nyílászáró szigetelt üveggel ellátott műanyag ablak és ajtó. Az ingatlanban hűtő-fűtő klíma és szauna is helyett kapott, a maximális kényelem érdekében, emellett a teraszon egy 8 fős fa asztal a hozzá tartozó székekkel, hinta és egy 4 fős felfújható pezsgőfürdő is helyet kapott. Az udvaron kerti grill és szalonnasütési lehetőség, valamint trambulin is van.

 

A szálláshely a meglévő foglalásokkal együtt, teljes bútorzattal eladó. Az előző években is teljes teltházzal üzemelt minden szezonban.

A Zsóry strandfürdő mindössze pár perc sétára található.[...]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!