Ingatlanajánló

2021.11.20. 08:00

Kincs az 1900-as évek elejéről Nyékládházán eladó!

Minden nagyobb felhajtás nélkül, csendesen megbújva az ingatlanpiacon várakozik történetének újabb fejezetére egy csodás, családi ház. A 69 millió forintért kínált ingatlan már ránézésre is vonzó, de a számok és a képek még inkább magukért beszélnek!

„Nyékládházán (Nyéki oldalon) eladó 262 nm-es családi ház 6527 nm-es parkosított telken. A ház a városközponttól mintegy 500 méterre helyezkedik el, közlekedési szempontból is kiváló helyen. Az 1900-as évek elején 90 cm vastag tégla falazattal gondosan kivitelezett, esztétikus, korára jellemző eleganciával épült házat és a körülötte lévő parkosított udvarrészt 2006-ban teljesen felújították.

A ház összközműves, fűtése gázkazánról üzemeltetett padlófűtés, melyet kiegészít a nappaliban elhelyezett esztétikus, patinás kandalló. A házban 5 szoba, nappali-étkező, 3 fürdőszoba, szauna található, valamint 3 teraszon léphetünk ki az ősfás udvarra, ahol egy kétállásos garázs is helyet kapott. Nyílászárói hőszigetelt üvegezésű minőségi fa ajtók és ablakok. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!