Humor

2017.03.21. 14:51

Interjú: Dombóvári István & Bellus István

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Dumaszínház két oszlopos tagja Dombóvári István és Bellus István voltak, akik többek között közös munkájukról is meséltek az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Dumaszínház két oszlopos tagja Dombóvári István és Bellus István voltak, akik többek között közös munkájukról is meséltek az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen eddig az éved Dombi?

Dombóvári István: A január pörgősen indult, aztán februárban volt némi pihenés és feltöltődés, közben persze láthattak a nézők különböző (TV) műsorokban, valamint van egy saját fejlesztésű tévéműsorom, amit remélhetőleg hamarosan a nagy nyilvánosság is láthat.

Béres Szabi: Sorrendben a negyedik önálló esteddel érkeztél Miskolcra, melynek címe "Kis ember nagy gonddal jár". Mit lehet tudnunk az előadásról?

Dombóvári István: Remélhetőleg egy szórakoztató másfél órát kap az a néző, aki eljön bármelyik helyszínre és megnézi az immáron negyedik önálló estemet. Aki ismer az tudja, hogy a saját stílusomat, saját témáimat fogja itt is hallani, van benne egy kis nyűg, egy kis nyavalya, reklám elemzés, fogyókúra meg ilyen sajátos hozzáállása az élethez, vagyis összességében egy vidám közösségfejlesztő tréning vetítéssel, zenével közel másfél órában. A megszokott csapaton pedig nem változtatunk, így jó barátom, kollégám Bellus István az est műsorvezetője, akivel egy közös jelenetünk is van, ahol két idős nénit alakítunk, záró akkordként pedig egy közös dalt is előadunk.

Béres Szabi: Bellus vonalon mi a helyzet?

Bellus István: Sokat jövök-megyek az országban,és nagyon jól érzem magam ebben a produkcióban is, amit Dombi barátommal csinálunk, ahol egy zenei performanszban is kipróbálhatom magamat. Most külön öröm volt számomra, hogy mindezt hazai közönség előtt tehettem meg Miskolcon.

Béres Szabi: Tervek?

Dombóvári István: A legnagyobb fókusz most az önálló esten van, zajlik a turné és igyekszünk az ország minden szegletében bemutatni. Készült egy gigantikus Showder Klub special a "Roast”, ami először 5 éve látott napvilágot, akkor Nagy Feróval, most pedig Ganxsta Zolee van benne, júniusban pedig a tévénézők is láthatják az eredményt.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!