Labdarúgás: NB II

2024.03.17. 17:15

„Érthetetlen az idegenbeli teljesítményünk, nagy kérdőjel ez a játék előttem is”

Labdarúgás: NB II, 25. forduló

BVSC-Zugló – Kolorcity Kazincbarcika SC 3–0 (2–0)

Budapest, 283 néző. V.: Takács T. (Dobos, Vrbovszki).

BVSC: Csenterics – Poór (Nagy J., 59.), Vinícius, Deutsch B., Király Á. – Hidi P., Tóth K. (Szilágyi M., 89.) – Ihrig-Farkas, Mitrovic (Nwachukwu, 89.), Kelemen P. (Tóth M., 83.) – Bacsa P. Vezetőedző: Szekeres Tamás.

KBSC: Tóth B. – Szekszárdi M., Heil, Dobozi (Pekár L., 72.)  – Ternován, Csatári, Varga J., Kártik (Ádám F., 72.), Süttő (Kurdics, 38.) – Pethő (Vincze D., 83.), Pinte P. (Gante, 72.). Vezetőedző: Csábi József.


12. perc: Kelemen lövését röviden ütötte ki Tóth, Ihrig-Farkas egyből középre passzolt Bacsához, aki a kilépő kapus felett a kapu közepébe emelt, 1–0.
33. perc: Kelemen futott el a bal szélen, majd remekül tálalt Ihrig-Farkasnak, akinek a lövése felperdült a kilépő Tóth B. testén, és Ihrig-Farkas fejelt az üres kapuba, 2–0.
65. perc: Két barcikai védő szaladt egymásnak, így Király egyedül léphetett meg a bal szélen, középre ívelt labdáját Mitrovic 8 méterről fejelte a jobb alsó sarokba, 3–0.


Sárga lap: Tóth K. (81.).

Jók:  Ihrig-Farkas, Csenterics, Vinicius, Kelemen, ill. senki.


Szekeres Tamás: – Voltak a meccsnek fordulópontjai, amelyekből mi jöttünk ki jobban – ideje volt, hogy így alakuljon, mert korábban az ellenfeleink jöttek ki ezekből a szituációkból jobban. Végre a csapat a tudásának megfelelően játszott és jól használta ki a helyzeteit. Először ment a pulzusom 120 alá…

Csábi József: – A nehéz talajon az első tíz percben kivégezhettük volna az ellenfelet, utána azonban megváltozott minden… Érthetetlen az idegenbeli teljesítményünk, nagy kérdőjel ez a játék előttem is. Jól jön a szünet, lesz dolgunk a szakmai stábbal, rendezni kell a sorokat.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!