Labdarúgás: NB III

2024.03.17. 18:05

A végjátékban jobban kell koncentrálni – a végén egy büntetővel egyenlítettek a vendégek

Labdarúgás: NB III

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Eger SE 2-2 (0-0)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Nagy A. (Zahorecz, Kovács Z.).

Tiszaújváros: Hrabina – Cseh (Kollár, 76.), Bussy (Skripek, 65.), Vitelki B. (Bidzilya, 65.), Farkas M., Papp F., Lőrincz P., Bökönyi, Varjas L., Ivánka, Valkay (Lehóczki, 85.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Eger: Bukrán – Balázs P., Zvara, Gyurkó (Koczka, 71.), Sós (Farkas G., 51.), Oláh B. (Juhász, 67.), Debreceni, Gíber, Juhász, Nagy Á., Almomani. Vezetőedző: Lázok János. 

Gól: Cseh (50.), Farkas M. (80.), ill. Balázs P. (78.), Farkas G. (89. – 11-esből).

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Vitelki Zoltán: – Sajnálom, hogy nem tudtuk itthon tartani mindhárom pontot, a döntetlen az ellenfélre nézve hízelgő. Nagyon sok labdát tudtunk bejuttatni az ellenfél 16-osán belülre, de csak 1 ilyen szituáció után tudtunk betalálni. Tudtuk, hogy mit fog játszani az ellenfél, amiben azért benne van a veszély, de az egész mérkőzés folyamán nyugodtabb voltam, mert láttam, hogy jól játszik a csapatunk. Folyamatosan tudtunk bontani, de egy büntetővel sikerült egyenlíteni az Egernek. Összességében jól játszottunk, meg voltak azok a minőségi futások, amik ehhez a játékhoz kellenek, de a végjátékban jobban kell koncentrálni.

Lázok János: – Büszke vagyok a csapatomra, mert kétszer vert helyzetből álltunk fel, és ez nagy erőt mutat a csapaton belül. Remélem, ha a sérültjeink felépülnek,  jobb lesz majd a csapatjátékunk. Jó és erős csapat ellen játszottunk, amely minden dicséretet megérdemel. Sok csapat nem fog Tiszaújvárosban nyerni.  Sok sikert kívánok a hazaiak további munkájához!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!