Labdarúgás

2024.01.05. 13:59

Forrásban van a Mezőkövesd

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC a hivatalos Facebook-oldalán pénteken két változást jelentett be

A Vasas húsz esztendős középpályása, Szilágyi Szabolcs érkezik kölcsönbe a klubhoz. A kolozsvári születésű középpályás a fővárosiaktól érkezett a dél-borsodi klubhoz, de előtte megfordult már a CFR-nél, majd Fehérváron is. Szilágyi az őszi szezonban 17 NB II-es mérkőzésen volt keretben a Vasas színeiben, ebből egyszer kezdőként háromszor pedig csereként lépett pályára. 

A sárga-kékek később tudatták, hogy egy másik rutinos középpályással is bővült a keretük: a harminchárom éves Bőle Lukács a Paks csapatától érkezett a fürdővárosiakhoz. A Marcaliban született Bőle szülővárosa után megfordult az MTK-nál is, mielőtt Kaposváron a felnőttek között is bemutatkozott, majd 2014-ben a román CSMS Iasinál (Jászvásár) töltött három éve után a Ferencvárosi TC szerződtette, melyet 2020-ig erősített, de a zöld-fehérek az utolsó fél évben kölcsönadták őt Zalaegerszegre. Bőle 2021-ben távozott a Fraditól és egy idényt töltött a Budapest Honvédnál, majd 2022 nyarán igazolt Paksra, ahol minden sorozatot figyelembe véve másfél év alatt 42 mérkőzésen négyszer volt eredményes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!