Labdarúgás

2023.07.16. 16:11

Kövesdről érkezhet játékos Újvárosba

Két-három fővel bővülhet a keret, ezért plusz edzőmeccset iktattak a programjukba.

A Termálfürdő FC Tiszaújváros a szombati meccsen annak ellenére kikapott, hogy az ellenfél nem talált a kapujukba

Fotó: TFCT

A negyedik felkészülési meccsét játszotta szombaton a Termálfürdő FC Tiszaújváros NB III-as labdarúgócsapata. A sárga-kékek ellenfele a szintén harmadosztályú, Debreceni EAC gárdája volt. A találkozót – amelyről a hazai közül különböző okok miatt Kundrák, György K., és Papp F. hiányzott – egy öngól döntötte el. Ezen a meccsen az újvárosiak 20 fő keretéből 17-en jutottak szóhoz, és mivel a következő napokban még bővülni fog a keret – lapunk információja szerint a Mezőkövesd Zsóry FC-től érkezhet, a 22 éves támadó, Gíber Attila is – a tiszaújvárosiak egy hétközi meccset is beiktattak a felkészülési programjukba, július 19-én, szerdán 17.30-tól a megyei I. osztályban szereplő Hidasnémeti VSE együttesét fogadják.

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Debreceni EAC 0-1 (0-1)
Tiszaújváros, 50 néző. V.: Nagy L.
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Herceg (Csúri, 46.) – Farkas M. (Elek M., 85.), Lehóczki (Tóth B., 46.), Ivánka, Lőrincz, Valkay, Bussy (Géringer L., 46.), Tóth S. (Vitelki B., 46.), Erős, Nagy D. (Garda, 77.), Varjas L. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.
Gólszerző: Ivánka (37. - öngól).


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!