Röplabda

2023.03.23. 16:00

A fehérváriak ellen elődöntőzik a Barcika

Április 3-án Észak-Borsodban kezdődik a párharc a fináléba jutásért.

ÉM

Szerda este a MÁV Előre SC-Foxconn zsinórban harmadik alkalommal is legyőzte a Kecskeméti RC-t a férfi röplabda Extraliga negyeddöntőjében, így a székesfehérváriak lesznek a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika (amely a Kistext JP Auto Mercedes csapatán jutott túl) ellenfelei a bajnoki elődöntőben. Az elődöntő párosításai már nem a középszakaszban, hanem az alapszakaszban elért helyezések alapján lettek kialakítva. Így az alapszakasz-1. Pénzügyőr SE az ötödik Fino Kaposvárral, az alapszakasz-3. GreenPlan-VRCK pedig a negyedik MÁV Előrét kapta az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcában.

A versenynaptár és a tervek szerint a két csapat egymás elleni csatája április 3-án, hétfőn 18 órától kezdődik a Don Bosco Sportközpontban, míg az első fehérvári találkozó kezdési időpontja egyelőre nem ismert (elvileg április 7-én, Nagypénteken kellene megrendezni). A Vegyész második hazai mérkőzésére április 11-én, kedden 18 órától kerül sor.

A további játéknapok, amennyiben szükséges: április 15., április 19.

A további negyeddöntők

Harmadik mérkőzések

Pénzügyőr – MAFC-BME 3:0 (15, 20, 13)
A párharc végeredménye: 3-0, a Pénzügyőr javára.

MÁV Előre-Foxconn – Kecskemét 3:0 (22, 15, 22)
A párharc végeredménye: 3–0 a MÁV Előre-Foxconn javára.

Debreceni EAC – Fino Kaposvár 0:3 (–11, –18, –14)
A párharc végeredménye: 3–0 a Fino Kaposvár javára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!