Labdarúgás

2023.03.26. 14:17

Diósgyőri gólok a válogatottakban

A DVTK NB II-es labdarúgócsapatából két támadó kapott korosztályos válogatottakba meghívót.

Jurek Gábor a magyar U19-es csapattal eddig két Eb-selejtezőn vett részt márciusban. A múlt szerdai, Anglia elleni, idegenben 1-0-ra elvesztett mérkőzésen csereként állt be 11 percre, szombaton, a Törökország vendégeként elért 1-1-es összecsapáson szintén csere volt, azonban 26 perc elég volt neki arra, hogy kapuba találjon, ő szerezte a magyar együttes vezető találatát. És ezek után, kedden, az Izland elleni, immár hazai Eb-selejtezőn, talán már több játékidőt kap.

Jérémie Obounet, a gaboni U23-as válogatottba kapott meghívót, és szombaton este hazai környezetben Kamerun korosztályos válogatottja ellen léptek pályára. A meccset a diósgyőri támadó első félidőben elért találatával, 1-0-ra Gabon nyerte, így előnnyel várják a keddi, idegenbeli visszavágót, amelynek a tétje az, hogy melyik együttes harcolja ki a nyolc csapatos, U23 Afrika Kupa döntős szereplést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!