Megyei I.

2022.12.03. 17:30

"Reménykedünk, hogy tavasszal is lesz felnőtt labdarúgás Miskolcon!"

Elmaradt mérkőzéseket pótoltak szombaton.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Megyei I. osztály, 3. forduló: 

Felsőzsolca – MVSC 4-3 (2-0) 

Onga, 70 néző. V.: Balogh T.

Felsőzsolca: Bajnok – Homonnay (Rostás), Kupcsik, Moroncsik, Balogh D., Veréb, Mikolka, Varga B., Molnár D. (Szűcs), Dlehány, Agárdy. Edző: Gulyás Dénes.

MVSC: Koczán (Hajzer) – Subert, Polényi, Bódi (Kósa), Csávás, Kele, Dunai, Figeczki, Ujj, Kövér, Kurucz (Fenesei). Edző: Jordán András.

G.: Veréb (2), Dlehány, Varga B., ill. Csávás (2), Dunai. Jók: Veréb, Varga B., Dlehény, ill. Subrett, Polényi, Kurucz, Csávás.

Gulyás Dénes: – Év végi mérkőzés tele helyzetekkel. A hajrában kiengedtünk és szoros lett a találkozó. Köszönöm a  fiúknak az őszi teljesítményt. Nagyon sok mérkőzést játszottunk, várjuk a pihenést. Köszönjük a szurkolók egész éves biztatását. A továbbiakban sok sikert az MVSC csapatának és Jordán Bandi barátomnak!

Jordán András:  – A mai mérkőzés után gratulálok a Felsőzsolcának. Szeretnék gratulálni csapatomnak, az MVSC-nek az egész őszi szereplésért ebben a bizonytalan helyzetben. Reménykedünk, hogy tavasszal is lesz felnőtt labdarúgás Miskolcon! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!