Helyi sport

2022.12.14. 20:03

Hegedűsnek Benczés keres csapatot

A belső védő, aki az ősszel mindössze 3 NB II-es meccsen játszott, elköszönt a DVTK-tól.

Benczés Miklós és Hegedűs János a 2020. január 9-én megjelent fotón

Fotó: DVTK

Labdarúgás. Szerződés bontott a DVTK NB II-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság és Hegedűs János, a 26 éves játékos két és fél év után távozik a piros-fehérektől. A középső védő leigazolását 2020. január 9-én jelentette be Benczés Miklós, a diósgyőri klub sportigazgatójaként. A transzfer érdekessége az volt, hogy a Puskás AFC-nél, Hegedűs akkori klubjánál nem akceptálták a védő távozási szándékát, ami fél évvel a felcsúti szerződésének lejárta előtt derült ki, azok után, hogy 2019 őszén élvonalbeli meccsen nem, csak 4 NB III-as bajnokin lépett pályára a Felcsút AFC tartalékban. A Puskás AFC nem engedte el 2020 januárjában a védőt, fél évet várni kellett, hogy csatlakozhasson a DVTK-hoz (és abban a hat hónapban csak 2 NB III-as bajnoki jutott neki a Felcsút AFC tartalékban).
A DVTK-ban érkezését követően alapember lett, csak 2022 februárjában került ki a csapatból, egy időre, amikor a BFC Siófok elleni hazai bajnokin (1-0) fejsérülést szenvedett. Szintén sérülés miatt esett ki a csapatból az idei évad 3. fordulójában, a Tiszakécskei LC elleni idegenbeli győzelem után (1-2), amit nem sokkal később edzőváltás követett. Ezt követően 4 NB III-as mérkőzésen szerepelt a DVTK tartalékban, de az első csapat szakvezetőjétől, Kuznyecov Szergejtől egyszer sem kapott bizalmat.
Érdekesség, hogy Hegedűs Jánosnak most az kereshet csapatot, aki annak idején a leigazolását elősegítette, ugyanis Benczés Miklós nemrégiben alapított menedzserirodájával kötött szerződést a védő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!