Labdarúgás

2022.07.02. 09:03

Megvan a 13. távozója a DVTK-nak

A Diósgyőri VTK NB II.-es labdarúgócsapatának 13. nyári távozója Németh Márió lett.

Forrás: dvtk.eu

A 27 éves középpályással – aki tavaly nyáron érkezett Diósgyőrbe – szerződést bontottak a piros-fehérek. Ezzel Németh M. lett a csapat 13. nyári távozója, Karan, Polgár, Bokros, Borsos, Kocsis, Keller, Lucas, Belényesi, Zsolnai, Molnár G., Hornyák és Horváth Z. után. És minden bizonnyal nem az utolsó, ugyanis Németh M. mellett Eperjesi és Szeles is kikerült a hét elején az első csapat keretéből, az NB III.-as tartalékegyütteshez irányították őket, és a diósgyőri klub bejelentése szerint engedélyt kaptak arra, hogy új csapatot keressenek maguknak. Az FC Csákvártól a kölcsönadás után visszaérkezett Makrai Gáborral együtt. 

A DVTK-hoz ezen a nyáron eddig hét új labdarúgó érkezett, Lukács Dániel (Kecskeméti TE-Hufbau), Csirmaz István (Puskás AFC), Viczián Ádám (Vasas FC), Holdampf Gergő (Szombathelyi Haladás), Szőke Adrián (Heracles Almelo), Bényei Ágoston (Debreceni VSC), Farkas Dániel (Mezőkövesd Zsóry FC), valamint öten, Korbély Kristóf, Benkő Péter, Illés Bálint, Mrva Patrik és Oláh Balázs a DVTK tartalék NB III.-as keretéből kerültek fel az első csapathoz. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!