Női labdarúgó Magyar Kupa

2022.07.28. 07:56

A DVSC-DEAC lesz a barcikaiak ellenfele

A DVTK csak később kapcsolódik be a női Magyar Kupa küzdelmeibe.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a női labdarúgó Magyar Kupa 2022/2023-as sorozat 1. fordulójának párosításait. Ennek alapján az NB II. Keleti csoportjában induló Kazincbarcikai SC ellenfele a Debreceni VSC-DEAC együttese lesz. A mérkőzésnek még nincs hivatalos időpontja, az csupán a két klub egyeztetése után derül majd ki. Egyelőre az MLSZ adatbankjában a tíz párharc közül nyolc meccs szerepel augusztus 6-i, kettő pedig augusztus 7-i dátummal.

Az első körben egyrészt még a nem NB-s alakulatok lépnek pályára, kiegészülve azon NB II.-es csapatokkal, amelyeket a sorsolás során kisorsoltak. A második fordulóban fognak „beszállni” további NB II.-es egyesületek az első körben továbbjutók mellé, s majd ugyanilyen szisztéma szerint lesz meg a harmadik forduló mezőnye is. Az ekkor továbblépő 4 gárda mellé fog becsatlakozni a 12 NB I.-es együttes – így a Diósgyőri VTK is –, vagyis közülük fognak kisorsolni nyolc párt az ­MLSZ-ben, a 4. forduló keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!