NB III

2022.06.13. 07:32

„Most sajnálom igazán, hogy nem jut hely az NB III.-ban minden bajnoknak”

A labdarúgó NB III, visszavágójának mérkőzéseit játszották le a hétvégén.

Fotó: Shutterstock

Körösladányi MSK – Cigánd SE 3–0 (2–0) 

Körösladány, 600 néző. V.: Murai. 

Körösladány: Nagy B. – Ruzsa, Wéber, Bakk, Csicsely (Almási), Farkas (Kisari), Zelenyánszki, Czirok (Urbán), Vajda (Milek), Burai, Malkócs (Talpalló). Edző: Ekker Attila. 

Cigánd SE: Nagy S. – Tóth Á. (Szokolai), Elek, Szabó K., Matyi, Kelemen (Szilágyi), Ferencz, Ramos (Oravecz), Katona, Atamas (Králik), Juhász M. (Budaházi). Vezetőedző: Szatmári Csaba. 

G.: Wéber (11-esből), Burai, Czirok. Kiállítva: Almási (87.), ill. Matyi (32.), Szatmári (a kispadról, 32.). Jók: Zelenyánszki, Wéber, Nagy B., Burai, Czirok, Talpalló, ill. Nagy S., Katona. 

Ekker Attila: – Most sajnálom igazán, hogy nem jut hely az NB III.-ban minden bajnoknak, mert egy nagyon szimpatikus csapatot, korrekt, sportszerű klubot ismertünk meg a Cigándban. Megérdemelten jutottunk fel, és ezt leginkább az idegenbeli meccsnek köszönhetjük. Tudtuk, hogy nehéz lesz a hazai meccs, mert egy ilyen párharcnak lélektana van, és ilyen szinten leginkább ez dönt. A hetünk arról szólt, hogy minden játékos érezze, mennyire fontos ez a mérkőzés. Az első 10 percben nem azt kaptam, amit vártam, azonban utána átvettük a játék irányítását, szépen, fokozatosan a magunk javára tudtuk fordítani a játékot és az eredményt. 

Szatmári Csaba: – Gratulálok a Körösladánynak. 

Az NB III.-ba jutott: a Körösladányi MSK, 7–1-es összesítéssel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!