Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola

2022.06.26. 12:00

A SUSI-ban tornásznak

A tornát is felkarolta a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola.

KT

A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskolát mindenki csak SUSI-nak hívja, s ez a négy betű az évek során hallatlan népszerűséget vívott ki magának a Bodrog-parti városban. 

Sikeresek 

A napokban egyéni összetett versenyt tartottak. Valamennyi szereplőt éremmel jutalmazták, a kiemelkedő produkciót nyújtottakat pedig serleggel ajándékozták meg. 

– Környékünkön csak mi és a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma, Általános Iskolája és Diák­otthona tart szertornaversenyeket – mondta Csehiné Tomkó Krisztina, a pataki lányok felkészítője, majd így folytatta: – Hozzánk a helyi gyerekeken kívül Tolcsváról, Sátoraljaújhelyről, Karosból és Mikóházáról járnak tréningre a kicsik. A SUSI-ban tizennyolc kislánnyal ketten foglalkozunk: Batta Zoltánné Marika néni és jómagam. Foglalkozásainkat a Tokaj-Hegyalja Egyetem tornatermében hetente kétszer, délutánonként tartjuk.

Eredményeinkről elmondhatom, hogy országos korcsoportos egyéni hatodik és tizenegyedik hellyel büszkélkedhetünk, továbbá a „refi” V. korcsoportos csapatának tagjaként három sportiskolás tornász lett megyei diák­olimpiai harmadik, és jutott be az országos döntőbe, ahol tizenkettedikek lettek.

(A borítóképen: A sárospataki és a környékbeli tornászlányok | Fotó: olvasónktól)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!