Hétvégi sporteredmények

2022.03.21. 19:00

Megyei foci eredmények, szettet nyert a DVTK, itthon csatáztak a pólós fiúk - Minden, amiről egy igazi borsodi sportrajongónak tudnia kell!

Ne maradjon le kedvenc Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportcsapata eredményeiről!

Fotó: Shutterstock

Labdarúgás

 

III. Kerületi TVE vs. Diósgyőri VTK - Az NB II. 29. fordulójában, vasárnap kora délután a DVTK csapata a III. Kerületi TVE együttesének vendége volt Budapesten, a Kalap utcában.

 

NB III. Keleti csoport eredményei -  A labdarúgó NB III Keleti csoport, 26. fordulójának mérkőzéseit játszották le a hétvégén.

 

 

 

Megyei II. osztály Észak csoport eredményei - A labdarúgó megyei II. osztály, Észak csoportjának a 18. fordulójának mérkőzéseit játszották le a hétvégén.

 

 

Megyei II. osztály Kelet csoport eredményei - A labdarúgó megyei II. osztály, Kelet csoportjának a 18. fordulójának mérkőzéseit játszották le a hétvégén.

 

Megyei II. osztály Közép csoport eredményei - A labdarúgó megyei II. osztály, Közép csoportjának a 18. fordulóját játszották le a hétvégén.

 

Megyei I. osztály eredményei - A labdarúgó megyei I. osztályának a 20. fordulóját játszották le a hétvégén.

 

 

 

Kosárlabda

 

UNI Győr Mély-Út vs. Diósgyőri VTK - A női NB I.-ben, a rájátszás első körében, a negyeddöntő első mérkőzését játszotta szombaton a Diósgyőri VTK együttese az UNI Győr Mély-Út csapata ellen. A két nyert meccsig tartó párharc első felvonását Győrben rendezték.

 

 

Vízilabda

 

PannErgy-Miskolci VLC vs. Pécsi VSK-Mecsek Füszért - A férfi vízilabda OB I.- ben szombaton hazai környezetben csatázott a miskolci együttes.

 

 

 

Röplabda

 

Diósgyőri VTK vs. Swietelsky-Békéscsaba - A női Extraliga rájátszásában, a negyeddöntő három nyert meccsig tartó csatájában a DVTK gárdája a Swietelsky-Békéscsaba együttesét fogadta vasárnap este.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!