Megyei I

2022.03.20. 19:56

„Megpróbálunk ezekből a pofonokból tanulni”

A labdarúgó megyei I. osztályának a 20. fordulóját játszották le a hétvégén.

Cigánd SE – Bánhorváti 3–0 (2–0)
 

Cigánd, 150 néző. V.: Haraszin.
 

Cigánd SE: Poór – Ramos, Katona (Králik), Farkas M., Budaházi, Szabó K., Juhász M. (Cservenyák), Tóth Á., Elek Á., Matyi, Kelemen G. (Szilágyi). Edző: Szatmári Csaba. 

Bánhorváti: Molnár M. – Kismarton, Hallgató, Kazvinszki, Madarász, Pogonyi, Kréti (Viktor Á.), Fejes, Zsigrai, Lukács G. (Nestián), Henez. Edző: Mátyás József.

G.: Szabó K., Kelemen G., Szokolai. Kiállítva: Ramos (73.). Jók: Farkas M., Kelemen G., Juhász M., ill. az egész csapat. Ifi: nincs.

Szatmári Csaba: – Az első félidőben jól játszottunk, domináltunk, kézben tartottuk a meccset. A szünetre sikerült kétgólos előnyt szereznünk. A második félidőben kicsit visszább vettünk a tempóból, nem volt olyan gördülékeny a játékunk. A mérkőzés vége felé, tíz emberrel már jobban játszottunk, mint tizeneggyel, sikerült gólt is szereznünk, amivel végleg lezártuk a mérkőzés kimenetelét.

Mátyás József: – Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez, viszont a gólkülönbséget túlzásnak érzem, elkerülhető, rutintalan gólokat kaptunk. A második félidőben jól nézett ki a csapat játéka, gólszerzési lehetőségeket szalasztottunk el. A történethez hozzátartozik az is, hogy hétről hétre öt-hat meghatározó emberünk hiányzik, és most nem tudtuk őket pótolni. A jövő héten javítunk.

 

Aszaló SE – BTE Felsőzsolca 2–5 (0–2)
 

Aszaló, 50 néző. V.: Füleki.
 

Aszaló SE: Kiss B. – Kaczvinszki, Ganyi Á. (Bódi), Figeczki, Bodnár, Lázi (Mády), Erdélyi (Balog B.), Lakatos (Ganyi G.), Meczkó, Szőcs, Kiss E. Edző: Hanyecz Béla. 

BTE Felsőzsolca: Gávai – Balogh D. (Kupcsik), Moroncsik, Lippai, Hankó, Ambrus (Molnár D.), Dávid F. (Balog N.), Varga L. (Kovács Sz.), Csendom, Agárdy, Varga B. Edző: Gulyás Dénes. 

G.: Kiss E, Balog B., ill. Moroncsik (2), Dávid F., Lippai, Balog N. Kiállítva: Meczkó (19.). Jók: Kiss E., Szőcs, Figeczki, ill. Agárdi, Gávai, Lippai, Moroncsik. Ifi: nincs.

Hanyecz Béla: – Normál körülmények között sem lett volna egyszerű dolgunk, de a korai kiállítás, és a kihagyott 11-es alapvetően határozta meg a mérkőzés kimenetelét. Becsületesen végig küzdöttünk a találkozót, de el kell ismerni, megérdemelten győztek a jól játszó vendégek. Továbbiakban sok sikert kívánok a Felsőzsolcának.

Gulyás Dénes: – Rögtön az „,aszalóvak” közé csaptunk, és az elején magabiztos játékkal megkezdtük a gólgyártást. Végig irányítottuk a mérkőzést. Minden elismerésem az aszalói focistáké, hogy emberhátrányban sem adták fel. További sok sikert kívánok nekik.

 

Edelény-Borsodszer – Mezőkeresztes VSE 0–1 (0–0)
 

Edelény, 100 néző. V.: Dédesi.
 

Edelény-Borsodszer: Ihász – Jancsurák, Gáll, Nadanicsek J. (Kovács G.), Mészáros B., Juhász B., Kótai (Medve), Horváth B. (Orosz Z.), Hegedűs, Nadanicsek P., Bodnár D. Edző: Sándor Zsolt. 

Mezőkeresztes VSE: Kertész – Nagy Á., Gondos (Vámosi), Fekete, Csirmaz, Burka (Tóth A.), Sebestyén, Borók (Kerekes), Tekse, Gál (Orosz R..), Takács B. Edző: Kertész Péter. 

G.: Nagy Á. Jók: Nadanincsek P., ill. Kertész, Csirmaz, Nagy Á., Takács, Gál. Ifi: 3–1.

Sándor Zsolt: – Az első félidőben enerváltan, gyengén játszottunk, a másodikban megtaláltuk a ritmust, de sajnos, a helyzeteinket sorra kihagyva, a kilencvenharmadik percben megbüntettek bennünket.

Kertész Péter: – Hat hiányzó ellenére csapatként csúsztunk, másztunk, le a kalappal a srácaim előtt. Tökéletes körülmények fogadtak minket, további sok sikert az Edelénynek.

 

Gesztelyi FC – KKFC Mezőcsát 1–1 (1–0)
 

Gesztely, 100 néző. V.: Tari.
 

Gesztelyi FC: Szegő – Szárnya, Erdélyi, Mészáros, Majdanics, Bakos (Földvári), Szabó B., Sikur (Helecz), Bogyó, Bóta, Horváth S. (Ganter). Edző: Simon Imre. 

KKFC Mezőcsát: Sófer – Balázs L., Bubenkó, Szomabati (Rontó), Varga M., Lőrincz, Urbán (Dósa), Osváth, Veréb, Nagy D. (Lovász), Balog I. (Sipos). Edző: Orlóczki Tibor.

G.: Szárnya, ill. Nagy D. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: később játsszák.

Simon Imre: – Ezek is mi vagyunk, gratulálunk a Mezőcsátnak.

Orlóczki Tibor: – A Mezőcsát előre megy, nem hátra. Hátra nem is tudunk, már három hete benne van ez az eredmény a csapatban. Köszönjük a vendéglátást a hazaiaknak.

 

Sajóbábonyi VSE – Bőcs KSC 1–2 (1–1)
 

Sajóbábony, 150 néző. V.: Rendek.
 

Sajóbábonyi VSE: Gergely R. – Tóth T., Németh D., Németh B., Titkó, Mezőssy M., Mezőssy L., Boros, Huszti (Kecskés), Lakatos R., Rontó (Váradi). Edző: Góbis József. 

Bőcs KSC: Varga Á. – Karamcsák, Irhás, Lakatos L. (Bicskey), Matesz, Blaskó, Kerekes, Tóth G. (Orosz T.), Titkó, Szabó Zs., El-Sherif. Edző: Zsiga Gyula. 

G.: Németh B., ill. Németh B. (öngól), Orosz. Kiállítva: Blaskó (83.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: elmaradt.

Góbis József: – Sajnos, nem az első mérkőzés, amikor a csapat megtesz mindent, és mégsem sikerül a győzelem. Sajnos, benne vagyunk a gödörben, amiből csak saját magunk mászhatunk ki. Bízom benne, hogy megtaláljuk a módot, hogy az apró momentumok a mi javunkra dőljenek el. A játékosok is ezen vannak, és természetesen én is, és a vezetőségünk is. Megpróbálunk ezekből a pofonokból tanulni, és fogunk mi még sok csapatnak meglepetést okozni, mert ez a csapat sokkal többre képes. Gratulálok Bőcsnek, bravúrosan küzdött.

Ziga Gyula: – Nagyon jó erőkből álló ellenfelet sikerült igazán jó és küzdelmes mérkőzésen legyőzni. Úgy érzem mindkét csapat elégedett lehet a játékvezetéssel.

 

MVSC-Miskolc – Borsodnádasdi LASE 2–1 (1–0)
 

Miskolc, 100 néző. V.: Majoros.
 

MVSC-Miskolc: Péter G. – Kövér, Subert, Nagy Z., Tasi, Kele (Ujj), Kovács B. (Szabó D.), Figeczki (Sztankovics), Sebestyén (Tóth T.), Polényi, Csávás. Edző: Jordán András. 

Borsodnádasdi LASE: Gál – Ambrus, Nagy D. (Konyha), Mészáros, (Biró), Danyi, Csák, Csorba, Lélek (Csoma), Papp, Török, Horváth F. Edző: Gyárfás Gábor. 

G.: Subert (2), ill. Csorba. Jók: Kövér, Tasi, Sebestyén, Subert, Kele, ill. Papp, Ambrus B. Ifi: 5–4.

Jordán András: – A mérkőzésen megvoltak a héten gyakorolt játékelemek, amivel irányítani tudtuk a játékot. A csapat betartotta a megbeszélt taktikát, igaz a támadó zónában nagyon bőkezűek voltunk. Az a csapat szerezte meg a győzelmet, amelyik végig futballozott, ehhez gratulálok a játékosoknak.

Gyárfás Gábor: – Hiányzóink ellenére végig kiélezett mérkőzést játszottunk egy jó csapat otthonában. Azonban amíg hátul dobjuk a hibát, elől pedig kihagyjuk a ziccereket, addig nem leszünk eredményesek.

 

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék – Encs VSC 0–2 (0–1)
 

Mezőkövesd, 50 néző. V.: Sántha.
 

Mezőkövesd tartalék: Ryabenko – Sike, Sipos, Fajkó (Rozgonyi), Bodnár A. (Csábi), Juhász (Scsoka), Csomós Zs., Lénárt, Porkoláb B., Légrádi (Bacsó D.), Rostás (Csomós Á.). Edző: Hevesi Tamás. 

Encs: Furik – Bodnár M. (Molnár), Horváth (Péter), Leskó (Vajkó), Balog, Király, Varga M., Tarnai, Varga A., Pecsenye K., Vígh (Kontra). Edző: Martis Ferenc. 

G.: Bodnár M., Vajkó. Jók: Rogonyi, Csomós Zs., ill. az egész csapat. Ifi: nincs.

Hevesi Tamás: – Egy héten belül ez volt a harmadik mérkőzésünk, nehéz bírni ezt a terhelést a fiatal csapatomnak ezen a szinten. Sok helyzetet dolgoztunk ki, ahogy az szokott lenni, de Gíber Attila súlyos sérülésével kivált egy vérbeli góllövőnk, amelynek „köszönhetően” nagyon kevés gólt rúgunk a találkozókon. Erre a problémára megoldást kell találnunk.

Martis Ferenc: – Az első játékrészben nehezen indult a gépezet, de a második játékrészben nyújtott teljesítményünk alapján megérdemelten vittük el Kövesdről a három pontot.

 

Emődi ÁIDSE – BSK Alsózsolca 2–0 (0–0) 
 

Emőd, 100 néző. V.: Tóth I. T. 
 

Emődi ÁIDSE: Bánhegyi – Nagy D., Petruska, Lipusz (Bodnár Z.), Vörös M. (Nagy S.), Turcsik T., Rémiás M. (Máté R.), Dorogi (Németh Cs.), Jakab D., Balogh B. (Turcsik D.), Fekete Á. Edző: Vass László. 

BSK Alsózsolca: Lövey – Üveges (Vécsey), Tóth N., Juhász T., Lippai (Borai), Bóna, Tamás G., Szajky (Bozó), Kis-Orosz M., Erdei-Nagy N., Vidó (Remeczki). Edző: Varacskai István. 

G.: Rémiás M., Turcsik T. Jók: Bánhegyi, Turcsik T., Nagy D., Petruska, Jakab D., ill. senki. Ifi: 0–0. 

Vass László: – Az első húsz percben kicsit idegesen, kapkodóan játszottunk, utána magunkra találtunk, és helyzeteket alakítottunk ki, a második félidőben pedig eldöntöttük a meccset. Gratulálok a csapatnak. 

Varacskai István: – A bekapott gólig, helyzeteket alakítottunk ki, próbáltunk játszani, de utána teljesen szétestünk. A mai napon nem bírtuk el, hogy hat kétes szituációból nem kaptunk egy tizenegyest sem.

 

A bajnokság állása
 

 1. Cigánd SE 20 15 1 4 56–19 46
 2. Gesztelyi FC 20 11 7 2 52–22 40
 3. MVSC-Miskolc 20 12 1 7 51–45 37
 4. BTE Felsőzsolca 20 11 3 6 52–31 36
 5. Encs VSC 20 10 3 7 34–26 33
 6. Bánhorváti 20 9 4 7 31–34 31
 7. Mezőkövesd Zsóry FC tartalék 20 9 3 8 49–27 30
 8. Sajóbábonyi VSE 20 9 2 9 36–34 29
 9. Edelény-Borsodszer 20 8 4 8 32–41 28
10. Mezőkeresztes VSE 20 7 6 7 27–34 27
11. Bőcs KSC 20 7 4 9 46–45 25
12. BSK Alsózsolca 20 7 4 9 32–43 25
13. Emődi ÁIDSE 20 6 4 10 32–39 22
14. Borsodnádasdi LASE 20 4 7 9 26–42 19
15. Aszaló SE 20 6 – 14 26–65 18
16. KKFC Mezőcsát* 20 1 3 16 15–50 4
*2 büntetőpont levonva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!