Női labdarúgó NB I

2022.03.27. 13:23

A Fradit fogadták hazai pályán a DVTK-s lányok

Molnár István

Fotó: Kozma István

ALAPSZAKASZ, 14. FORDULÓ

 

Diósgyőri VTK vs. Ferencvárosi TC 0–5

 

Diósgyőr, 150 néző. V.: Urbán.

 

DVTK: Schildkraut – Somogyi, Geréd, Ónodi (Jáhn), Boros – Bradic, Havasi (Sain), Sandu, Krisztin (Végh) – Vig (Mikó), Barker. Vezetőedző: Bém Gábor.

 

FTC: Bednar – Papp (Czellér), Csigi, Németh H., Kulis (Demeter) - Pusztai (Siklér), Fenyvesi, Németh D., Szabó (Nagypál) – Ivanusa (Nagy V.), Vágó. Vezetőedző: Vágó Fanny.

 

Gólszerző: Pusztai, Vágó, Ivanusa, Demeter, Nagy V.

 

Bém Gábor: – Sok volt az olyan játékosunk, aki nem a saját pozíciójában játszott, ettől függetlenül nem itt csúsztunk el. Sajnos nem tudtuk a mélységi beinduló játékosokat, amely szituációból rengeteg volt most, és a mélységi passzokat levédekezni. Az öt kapott gól ellenére voltak pozitívumok, amikből építkeznünk kell. Ez most egy ilyen időszak, bízom benne, hogy hamar ki fogunk ebből keveredni.

 

Vágó Fanny: – Az első félidőben még nem használtuk ki a helyzeteinket kellő hatékonysággal, a másodikban már igen. Örülök a három pontnak, gratulálok a csapatnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!