43. karácsonyi mérkőzés

2022.01.01. 15:00

Nyék győzött, négy góllal

A tavalyi évben a járványhelyzet miatt nem tudták megrendezni a 43. karácsonyi mérkőzést Nyék és Ládháza között, azonban az idén sor került az eseményre, mégpedig december 25-én 10 órától a nyékládházi focipályán.

Forrás: Olvasónktól

Ez az esemény, hogy egy település két részének csapata – bármely sportágban – megküzd egymással, egyedülálló. Az összecsapás ezúttal is jó hangulatban zajlott, a mérkőzésen összesen hat találat esett, ebből ötöt a nyékiek szereztek, így megnyerték az idei összecsapást. 

 

Ládháza – Nyék 1–5 (1–2) 

 

Nyékládháza, 100 néző. V.: Rendek. 

 

Ládháza: Szabó Ádám – Szabó Ákos, Kuzma, Varga P., Juhász A. – Tóth G., Hriczó, Bodnár D., Nagy S. – Farkas I., Tóth R. Cserék: Tóth B., Resetár, Kerékgyártó, Vidinczei, J. Chick. Edző: Vidinczei Kálmán.

 

Nyék: Fízer – Szoboczki Cs., Bárczi G., Hornyák, Zöld – Gresó, Demkó B., Sohajda V., Bárczi D. – Lengyel, Jászkai. Cserék: Sohajda Zs., Pető, Bárczi D., Prodán M. Edző: Szoboczki Csaba. 

 

Gólszerző: Hriczó, illetve Gresó (3), Demkó, Fízer. 

 

(A borítóképen: A két csapat tagjai)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!