Kézilabda NB I/B

2021.12.04. 13:00

Izgalmas mérkőzések várhatók szombaton

Mezőkövesdi KC vs. Vecsési SE (Mezőkövesd, szombat 18.00)

Drizner Péter, a Mezőkövesdi KC edzője: – Egész héten nagyon komolyan készültünk, mert mindenképpen meg kell nyernünk ezt a találkozót. Abból a szempontból nehézkes volt a munka, hogy számunkra eléggé képlékeny a Vecsés kerete. Több kölcsönjátékosuk van, igazoltak is az elmúlt hetekben, így viszonylag sok játékost kellett feltérképeznünk. Idegenben nem sikerült legyőzni szombati ellenfelünket, a sikerhez most arra lesz szükségünk, hogy a hazai formánkat mutassuk. Kell a jó kapusteljesítmény, a lerohanásból és az átlövésből szerzett gólok is, a védekezés hellyel-közzel rendben szokott lenni. Van bennünk feszültség, mert ebben a helyzetben nem szeretjük nézni a táblázatot, de olyan sportemberek vagyunk, akik sikerre éhesek. Bízom benne, hogy jó eredménnyel búcsúzuk a kövesdi közönségtől.

Optimum-Solar Békési FKC vs. ÓAM-Ózdi KC (Békés, szombat 18.00)

Kocsis Csaba, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – A hét első felében sérülések és egyéb okok miatt többen voltak a konditeremben, mint azok, akik kézilabdát fogtak. Éppen ezért a Békés elleni, idegenbeli mérkőzésre történő felkészülésünk csak az utolsó pár napra maradt. Nagyon jó és lendületben lévő csapathoz látogatunk, akik ellen csak akkor van esélyünk, ha az előző meccshez képest legalább hetven százalékkal kevesebb hibát követünk el. Békés egy nagyon nehéz idegenbeli pálya, de természetesen mindent el fogunk követni annak érdekében sok sikeresek legyünk, és megmaradjon az esély a céljaink eléréséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!