Diósgyőri VTK

2021.11.21. 21:48

„Az elmúlt három hétben mindenkinek ajándékoztunk pontokat”

A labdarúgó női NB I. tizenkettedik fordulójának eredménye.

Molnár István

Magyar női foci válogatott edzés

Forrás: ÉM-Archívum

Fotó: Illusztráció

Astra-Activtek HFC-Üllő – Diósgyőri VTK1–1 (0–1)

Üllő, 50 néző. V.: Kalydy.

Astra: Török – Rozmis, Gelb (Kerekes), Szakonyi, Vicsek, Király (Szennai), Árvay (Kós), Vidács, Véninger, Erdész (Dencz), Nádudvari. Vezetőedző: Bene Ferenc.

DVTK: Schildkraut – Somogyi, Sandu (Mikó), Boros, Palama, Krisztin, Geréd, Sain, Ónodi (Jáhn), Barker, Bradic. Vezetőedző: Bém Gábor.

G.: Vicsek (11-esből), ill. Bradic. Jók: Véninger, Vidács, Szakonyi, Rozmis, ill. Boros, Palama, Sandu, Bradic.

Bene Ferenc: – Egy nagyon jól szervezett, ütőképes DVTK ellen sikerült egy pontot itthon tartanunk. Az első félidőben egy egyéni hibából adódóan vezetést szerzett az ellenfél, de a második félidei odaadó játékunknak köszönhetően megérdemelten egyenlítettünk és reális eredmény született. Nagy öröm ez számomra, mert sokat fejlődött az utóbbi időben a csapat. Sok sikert kívánok a DVTK-nak és Bém Gábor barátomnak, hiszen éveket töltöttem a klubnál és nagyon a szívemhez nőtt a Diósgyőr.

Bém Gábor: – Ha viccesen akarok fogalmazni, akkor nálunk három hete tart a karácsony, mert az elmúlt három hétben mindenkinek ajándékoztunk pontokat. Ennyi lehetőséget nem lehet büntetlenül kihagyni. Tudtuk, hogy az Astra egy harcos, jól szervezett csapat, de ettől függetlenül nem tudott a mérkőzésen helyzeteket kialakítani, nekünk viszont volt három ziccerünk, amiből csak egyet tudtunk berúgni. A szurkolóknak köszönjük az egész éves buzdítást, márciusban találkozunk.

(A borítókép illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!