Avas-Kupa

2021.10.02. 08:24

Háromszáz érem talál gazdára az Avas-kupán

Az Avas-kupán a másfél évtizede elhunyt Csordás Józsefről emlékeznek meg.

Molnár István

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Karate Szövetség és a Justitia Fuji-Yama SE közösen rendezi meg ma 10 órától Miskolcon, az Egyetemi Körcsarnokban az Avas-kupa – 15. Csordás József nemzetközi karate-emlékversenyt. Az eseményen a 2006. szeptember 24-én, 36 évesen elhunyt karatemesterről, sensei Csordás Józsefről emlékeznek meg a szervezők. A megmérettetésre összesen 75 kategóriában lehetett nevezni a 6 évesektől a szenior korosztályig, vagyis a 35 év felettieknek is lehetősége nyílik a versenyzésre. A küzdelmek során összesen 300 érem talál gazdára.

A viadalra 370-nél több nevezés érkezett az alábbi klubokból: BVSC, Bátaszék, Budapest Honvéd SE, Budaörs, Debreceni EAC, Dunaharaszti MTK, Dynamic, Gankaku, Hegyvidék SE, HKSE, Kazincbarcikai VSC, MTK, Nap Tigrisei, Senshi KC, Shitokai Hungary, Sporting Budo, Sun-Dome, Torony SE, Tűzmadár SE, Újpesti TE, Justitia Fuji-Yama SE. A nemzetközi színeket az Union Kosice, a Crisul Oradea és a Shotokan Salonta képviseli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!