SUSI évzáró

2021.07.17. 21:00

Jól vizsgáztak a lányok

A SUSI évzáró gála ünnepségén a klub eredményesen dolgozó együtteseinek is gratuláltak.

Kolodzey Tamás

Fotó: KT

A Bodrog-parti város egyre csinosabb sporttelepén több száz sportoló és érdeklődő jelenlétében a napokban tartották a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola évzáróját, amelyen csapatokat és egyéni versenyzőket díjaztak, bemutatókat szerveztek és faültetést rendeztek.

Szorgalmasan gyakoroltak

Belicza János, a SUSI elnöke és a Sárospataki TC klubigazgatója érdeklődésünkre elmondta, hogy az U15-ös leány kézilabdázók több esztendeje játszanak együtt, a dolgukat azonban igencsak megnehezítette a koronavírus-járvány, de az egészségügyi krízis ellenére is sok sikert értek el.

Az együttest alkotó és odaadóan dolgozó sárospataki és a környéken élő csapattagok szorgalmasan gyakoroltak, így reményük van arra, hogy sportágukban még sokra viszik. Az a tervük, hogy klubjuk színeiben a jövőben is játéklehetőséget kapjanak, vagy esetleges átigazolásuk után más egyesületben kamatoztassák a zempléni városban megszerzett tudásukat. Munkájukat Hevele István, a serdülők trénere irányította és Bodorovics Tamás, a felnőtt női csapat edzője segítette.

(A borítóképen: A SUSI U15-ös leány kézilabdázói)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!