megye I.

2021.05.30. 19:15

„Olyan dolgot vittünk véghez, amit még fel sem fogtunk”

A labdarúgó megyei I. osztály 30., utolsó fordulóját játszották a hétvégén.

Fotó: Vajda János

Bőcs KSC – Aszaló SE 5–3 (2–0)

Bőcs, 50 néző. V.: Haraszin.

Bőcs: Mertus – Pataki (Szegedi), Lakatos (Orosz), Irhás, Balázs (Bicskey), Matesz (Nyircsák), Tóth (Siskó), Kerekes, Titkó, Szabó Zs., El-Sherif. Edző: Zsiga Gyula.

Aszaló: Komlóssy – Vadász (Figeczki), Bodnár Cs., Lázi, Erdélyi, Mády (Vígh), Meczkó (Szász), Tóth B., Ádám, Kiss (Botos), Stefán. Edző: Hanyecz Béla.

G.: Titkó (2), Lakatos, Mertus (11-esből), Siskó, ill. Figeczki, Erdélyi, Lázi.

Jók: az egész csapat, ill. Tóth B., Figeczki, Kiss.

Ifi: 6–0.

Zsiga Gyula: – Először is gratulálok Hanyecz Béci barátomnak, újonc csapatként nagyon szép eredményeket értek el, ma is nagyszerűen játszottak. Másodszor pedig a csapatomnak, a tavaszi szezonban a legtöbb mérkőzést mi játszottuk, és az utolsó meccsen is szívüket-lelküket kitették a fiúk a győzelemért.

Hanyecz Béla: – Jól kezdtük a mérkőzést és akár több gólt is szerezhettünk volna, sajnos ekkor nem tudtunk betalálni. 4–0 után még megcsillant a remény, de a hazai csapat végleg lezárta a mérkőzést.

 


Emődi ÁIDSE – Cigánd SE 0–1 (0–0)

Emőd, 50 néző. V.: Jakab.

Emőd: Lövey – Szemán (Borbély), Fodor (Jakab Sz.), Boszák, Németh Cs., Vörös, Petró (Petruska), Jakab D., Balogh, Fekete, Balog (Nagy S.). Edző: Vass László.

Cigánd: Poór – Ferencz, Fodor, Oravecz, Králik (Horváth A.), Szokolai (Popovics), Balogh M., Szilágyi, Buda, Baráz, Matyi. Megbízott edző: Horváth Attila.

G.: Szilágyi.

Jók: Németh Cs., Fekete, Vörös, ill. az egész csapat.

Vass László: – Sikerült négy csapatot megelőznünk a bajnokságban, de a sorsunk még nem dőlt el. Szorítunk a borsodi NB III-as csapatokért. Köszönjük az önkormányzat és segítőink egész éves támogatását.

Horváth Attila: – Sikerült megnyernünk a szezonbeli utolsó mérkőzésünket, gratulálok a csapatnak. Hajrá Cigánd!


Mád FC – Nyékládházi DE 3–5 (0–1)

Mád, 20 néző. V.: Szoboszlay.

Mád FC: Mata (Koroknai) – Szakács (Zsimala), Kramcsák, Takács, Mirki (Farkas), Dorogi, Vajóczki, Szűcs Á., Pejkó, Juhász, Bodnár M. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

Nyékládháza: Balogh R. – Varga K., Kaczvinszki, Banu, Koren, Balázs, Hajdu (Gáll), Eperjesi, Lakatos, Makónyi, Zsadányi (Nagy B.). Csapatvezető: Máhr Dávid.

G.: Farkas, Dorogi, Bodnár M., ill. Varga K. (4), Gáll.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Ifi: 0–3.

Szűcs Ádám: – Jó pihenést kívánunk minden sportbarátunknak.

Máhr Dávid: – Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik bármilyen formában támogattak minket. Kovács Barbara és Pető Norbert kollégánknak pedig a teljes idei szezon munkáját a csapatnál. Köszönöm srácok!


Mezőkeresztes VSE – Encs VSC 1–2 (1–0)

Mezőkeresztes, 50 néző. V.: Rendek.

Mezőkeresztes: Kertész V. – Molnár M., Nagygyörgy, Fekete, Berlák (Ragó), Csirmaz, Vámosi, Borók (Sajtós), Tekse, Bakos, Hímer (Burka). Edző: Kertész Péter.

Encs: Éliás – Horváth B., Leskó (Hankó N., Ferenci), Gergely (Vajkó), Péter, Rakaczki, Kerekes, Kontra, Fülöp (Varga A.), Király V., Pecsenye. Edző: Erdősi István.

G.: Berlák, ill. Kerekes, Rakaczki.

Kiállítva: Király V. (33.).

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Ifi: 0–4.

Kertész Péter: – Köszönjük a támogatóink és a klub alkalmazottainak az egész munkát és segítséget. Végre vége.

Erdősi István: – Nem voltunk elég élesek, de a végsőkig küzdöttünk és nagy győzelmet arattunk, 0–1-ről fordítva és 66 percet emberhátrányban játszva. Volt 2-3 gyenge meccsünk tavasszal, de erre a fél szezonra igazán büszkék lehetünk.


BTE Felsőzsolca – MVSC-Miskolc 5–2 (2–0)

Felsőzsolca, 300 néző. V.: Vinter.

Felsőzsolca: Giák – Kupcsik (Ambrus), Balogh D., Lippai, Mikolka (Dávid), Juhos, Varga L. (Illés), Hadházi (Dlehány), Kovács Sz., Molnár D. (Proczner), Csendom. Edző: Szala Ákos.

MVSC-Miskolc: Péter – Bodnár D., Kövér, Subert, Tasi, Sebestyén, Potyka (Nagy D.), Kele, Kovács B., Figeczki, Polényi (Remák). Edző: Pachinger János.

G.: Kovács Sz. (2), Varga L. (2), Dávid, ill. Kovács B., Kele.

Jók: az egész csapat, ill. Kele, Sebestyén, Bodnár D., Subert.

Szala Ákos: – Büszke vagyok a csapatom szezonbeli szereplésére, nagyon sokat dolgoztunk és sikeres éven vagyunk túl mind a kupában, mind a bajnokságban nagyon jól teljesítettünk. Rekordpontszámot szereztünk Felsőzsolca futballtörténelmében és a kupában is messzire jutottunk. Ezzel a szezont lezárjuk, de az utunkról nem térünk le. Köszönjük a vezetőinknek, akik minden kérésünket teljesítették a szezon során, a szurkolótáborunk előtt emeljük a kalapunkat, szinte mindenhova elkísértek minket. Köszönjük, ezek voltunk mi!

Pachinger János: – Őszintén mondom, ha a jövő héten lenne forduló, nem tudtunk volna kiállni, elfogytunk a végére. Gratulálok a Hidasnémeti bajnoki címéhez, a dobogós csapatoknak az érmekhez és saját csapatomnak, hogy kitartott ebben a hektikus idényben. Köszönjük a szurkolóinknak a biztatását, az egyesület és más támogatóink segítségét. Jó pihenést minden játékosnak és csapatvezetőnek.


Hidasnémeti VSC-Polgári – Sárospataki TC-Végardó Fürdő 6–1 (1–0)

Hidasnémeti, 400 néző. V.: Dédesi.

Hidasnémeti: Szalma (Bóni) – Vala, Novotny (Tóth G.), Illés, Szurdok, Czető (Tóth K.), Moroziuk (Kukta), Filák (Martonak), Mboussi, Bodnár D., Balint. Edző: Susnyak Ladislav.

Sárospatak: Pásztor – Hochvárt, Pájer (Gáspár), Poroszka, Horváth J., Bacsi, Petercsák (Zsiga), Butkai, György, Czibóka, Lukács (Bodnár Z.). Csapatvezető: Kovács Gábor.

G.: Balint (2), Mboussi (2), Martonak (2), ill. Poroszka.

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Ifi: 3–0.

Susnyak Ladislav: – Köszönjük a támogatók egész éves munkáját. Nagy büszkeség számunkra ez a bajnoki cím, sok jó ember munkája kellett hozzá. Olyan dolgot vittünk véghez, amit még fel sem fogtunk. Köszönjük a vendégcsapat hozzáállását.

Kovács Gábor, szakosztályvezető: – Egy éve mi voltunk ilyen büszkék, mint most a hazai csapat, sok sikert kívánok nekik! Köszönöm a megjelent játékosoknak. Jövőre szeretnénk elérni, hogy ebben a bajnokságban játszhassunk.


Abaújszántói VSE – Gesztelyi FC 0–4 (0–1)

Abaújszántó, 50 néző. V.: Belicza.

Abaújszántó: Ujj – Pásztor, Rakaczki (Varga K.), Monyók, Kovács V., Pocsai, Nagy R., Fülöp, Kádár (Varga A.), Szőcs, Haushel. Edző: Gyulai József.

Gesztely: Szegő – Demkó, Erdélyi, Fazekas (Helecz), Németh D. (Lakatos), Berta, Lőrincz, Csicsvári (Kecskés), Szabó B., Tóth D. (Szalóczy), Tucsa. Elnök: Bacsó Levente.

G.: Erdélyi (2, egyet 11-esből), Demkó (2).

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Ifi: 1–8.

Gyulai József: – Egész évben küzdöttünk a rengeteg sérülttel, akiket sajnos nem tudtunk pótolni, és ez végig látszott is a teljesítményünkön. A mai meccsen csak 55 percig voltunk megyei I-esek, ami ebben az osztályban kevés. Jobbulást kívánunk az ellenfél sérült játékosának. Köszönjük az önkormányzat egész éves támogatását. Hajrá Szántó!

Bacsó Levente, elnök: – A mérkőzést és a szezon lezárását egy borzasztó sérülés beárnyékolta, minél hamarabb várunk vissza Tóth Dani! A meccsről csak annyit, hogy tartalékosan is magabiztosan gyűjtöttük be a három pontot. Büszke lehet mindenki a megyei I. osztályban a harmadik helyünkhöz, nagyon sokat dolgoztunk ezért a nagyszerű sikerért. Köszönjük az önkormányzat és Simon István óriási támogatását, és mindazoknak, akik hozzátettek mind szurkolásban, mind támogatásban. A következő szezonban is alázattal fogunk dolgozni! Igaz, hogy én még nem tudom ígérni, hogy mi fogunk örülni, de biztosan ráteszünk két lapáttal, hogy büszkén viseljük a Tóth-Zele József Futball Akadémia nevét. A hazai csapatkapitánynak csak annyit, hogy valóban nem volt sárga lap, csak a játékosunk a kórházba fekszik műtétre várva… Hajrá Gesztely!


Edelény-Borsodszer – Bánhorváti SE 2–1 (0–1)

Edelény, 50 néző. V.: Farkas.

Edelény-Borsodszer: Gergely – Gáll, Jancsurák, Nadanicsek J., Tóth N., Márton (Sikur), Mészáros, Kótai, Fűzi, Kovács G., Nadanicsek J. (Hegedűs). Edző: Sándor Zsolt.

Bánhorváti: Tóth A. – Hallgató, Fehér, Kónya (Pogonyi), Lukács (Szegedi), Kazvinszki, Jobbik, Ignácz, Szemere, Leskó, Fábián. Edző: Mátyás József.

G.: Fűzi, Sikur, ill. Leskó.

Jók: Kovács G., Nadanicsek J., Tóth N., ill. az egész csapat.

Sándor Zsolt: – Végig irányítottuk a mérkőzést, aminek a jutalma a megérdemelt győzelem lett. Gratulálok a csapatnak, köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában támogatott minket.

Mátyás József: – Ez a mérkőzés is jól tükrözte a tavaszi szezonunkat. Nyolc játékosomnak ez volt az első szezonja felnőtt szinten. Ha a jövőben tudnánk fejlődni, előrébb fogunk lépni a bajnokságban, ha nem, nehéz szezon elé nézünk. Támogatóinknak köszönjük az egész éves bizalmat, a csapatnak jó pihenést a nyárra.

A megyei I. osztály végeredménye

1. Hidasnémeti VSC-Polgári 30 25 2 3 82-16 77

2. BTE Felsőzsolca 30 23 4 3 100-24 73

3. Gesztelyi FC 30 22 2 6 74-31 68

4. Bőcs KSC 30 21 4 5 96-56 67

5. Cigánd SE 30 17 7 6 77-36 58

6. Edelény-Borsodszer 30 17 4 9 60-43 55

7. Encs VSC 30 15 3 12 67-56 48

8. Bánhorváti KSC 30 15 2 13 83-57 47

9. MVSC-Miskolc 30 15 – 15 79-68 45

10. Aszaló SE 30 13 2 15 68-85 41

11. Mezőkeresztes VSE 30 9 3 18 48-62 30

12. Emődi ÁIDSE 30 9 3 18 42-74 30

13. Nyékládházi DE 30 7 2 21 52-106 23

14. Abaújszántói VSE 30 6 1 23 43-90 19

15. Mád FC 30 3 1 26 27-110 10

16. Sárospataki TC 30 3 – 27 32-116 9

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!