Megyei II

2021.03.28. 21:12

„ Amíg az első félidőben bírtuk erővel, addig nem volt gond”

A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjában a 18. fordulót rendezték meg.

Tiszaladány – Korlát 6-3 (5-1)

Tiszaladány, zárt kapuk mögött. V.: Kujbus.

Tiszaladány: Farkas L. – Paczári Gy. (Botos), László, Lakatos R. (Zsíros), Bodnár, Kassai, Paczári T. (Feczu), Szabó, Balogh R., Szívós, Bódi Tamás (Bódi Tibor). Csapatvezető: Liszkai Attila.

Korlát: Spisák – Horváth Gy. (Kukta), Konkoly, Sipos, Hankó R., Hancsák, Tarr, Mika, Bortnyák, Horváth G., Galyas. Edző: Takács Viktor.

G.: Bódi (2), Szívós (2), Szabó, László, ill. Bortnyák, Hancsák, Galyas. Jók: az egész csapat, ill senki. Ifi: elmaradt.

Liszkai Attila: – A sok sérülés és eltiltás után teljes csapattal tudtunk kiállni. Ezt az eredmény is hűen tükrözi, egy jó csapat ellen. Az eredmény a játék képe alapján nem túlzó!

Hornyák Zoltán, csapatvezető: – Gyenge teljesítmény. Mindenkinek magába kell szállnia, ez így nem mehet tovább. Gratulálok a Tiszaladánynak.


Sátoraljaújhely – Szerencs 0-1 (0-0)

Sátoraljaújhely, zárt kapuk mögött. V.: Rendek.

Sátoraljaújhely: Horváth Z. – Lukács, Barna, Farkas T. (Pósa), Kucsinka, Farkas J. (Czipf), Besztercei, Reskó (Kajati), Farkas A., Fedor, Szabó F. Edző: Nagy Zsolt Csaba.

Szerencs: Kristóf – Suller, Matolcsi, Hajdu (Tímár), Kormány (Csócsis), Ternyik, Buri Sz. (Szabó L.), Berecz, Buri A. (Gál), Margitai, Tímár Botond. Edző: Nagy László.

G.: Gál. Jók: senki, ill. Matolcsi, Tímár, Gál, Kristóf P. Ifi: 1-4.

Nagy Zsolt Csaba: – Addig, míg fejben nem vagyunk ott, nem tudunk egyetlen egy olyan mérkőzést sem lehozni, mint a mai, ahol nem volt kétséges, hogy ki volt jobb a pályán, de a mérkőzést gólra játsszák. Gratulálok a Szerencs csapatának.

Nagy László: – Gratulálok csapatomnak, hogy egy ilyen kiélezett mérkőzésen, az utolsó utáni pillanatig koncentráltak. Gratulálok az ifi győzelméhez is. További sok sikert a jól játszó hazai csapatnak.


Gönc – Taktaharkány 0-4 (0-0)

Gönc, zárt kapuk mögött. V.: Csikai.

Gönc: Jósvai – Veres (Kuti), Ivancsó (Sziránszki), Bodnár P. (Molnár J.), Lehoczki, Szakálos, Tóth B., Csernyiczki, Kiss L., Fekete, Géczi. Edző: Vranyák György.

Taktaharkány: Lechner (Komlósi) – Radics R., Bokor (Kajuha), Nagy Viktor, Nagy Vencel, Rontó (Kis D.), Borbély, Vadász, Vadászi, Ötvös (Budai), Buri. Edző: Erdei Károly.

G.: Vadász (2), Tóth B. (öngól), Nagy Vencel (11-esből). Jók: Lehoczki, Géczi, ill. az egész csapat. Ifi: 6-4.

Szarka Zsolt, szakosztályvezető: – Az első félidő jó játéka után, a másodikban hibáinkkal felőröltük magunkat, aminek sima vendégsiker lett a vége.

Erdei Károly: – Köszönöm a csapat lelkesedését, végre kezdünk játszani. Gratulálok az ellenfélnek, jó volt a játékvezetés.


Tokaj – Pálháza 3-1 (3-1)

Tokaj, zárt kapuk mögött. V.: Tiszóczki.

Tokaj: Tóth Á. – Macsi, Tóth D., Csoma (Barna), Cseh K. (Molnár K.), Szükösdi (Lipták), Posta, Hornyák (Lakatos), Szabó Cs., Anda (Nagy R.), Hlavács. Edző: Tóth István.

Pálháza: Rozgonyi – Solymosi, Nagy P., Orosz, Szabó I., Timkó Á., Vojtovics, Szemán, Nagy M., Pandák, Kubosi (Szabó D.). Edző: Jurkó Tamás.

G.: Szabó Cs. (3), ill. Nagy P. Jók: Szabó Cs., Hlavács, Posta, ill. Solymosi, Szemán, Orosz.

Tóth István: – A második félidőt gyorsan el kell felejteni. Sok fiatalt próbáltunk ki a mai meccsen, ez volt az egyetlen pozitívum. Sok sikert a Pálházának!

Jurkó Tamás: – A negyedik olyan mérkőzés, amikor kétszámjegyű volt a hiányzók listája, de nem csüggedünk! Végig kiegyenlített játék volt, amelyben a hazaiak a jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetik győzelmüket. Gratulálunk Tokaj 110 éves sportmúltjához.


Garadna – Mezőzombor 3-1 (1-0)

Garadna, zárt kapuk mögött. V.: Vinter.

Garadna: Rohály – Szita (Szaniszló), Fülöp, Sabján (Bujnóczki), Feka, Kovács B., Szabó N., Szabó M., Márton (Krajcz), Nagy M. (Varga F.), Molnár D. Edző: Berencsi László.

Mezőzombor: Czakó – Czimbalmos, Klenyár A. (Pajger D.), Pangyelka, Rontó, Vadász, Molnár I. (Lukács), Klenyár P. (Ladinszki), Nagy D., Nagy Cs., Pajger B. Csapatvezető: Klenyár Péter.

G.: Feka, Bujnóczki, Nagy D. (öngól), ill. Klenyár P. Jók: az egész csapat, ill. Klenyár P., Vadász. Ifi: 2-3.

Berencsi László: – Szoros emberfogást kértem, ami nem vakósult meg, az első félidei játékunk eredménytelenségét próbáltunk a másodikban javítani. Nehezen sikerült, gratulálok a jól küzdő Mezőzombornak.

Klenyár Péter: – Sajnos, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Küzdeni akarásból és helyzetkihasználásból fejlődnünk kell. Gratulálok a hazaiaknak.


Telkibánya – Erdőhorváti 1-7 (1-2)

Telkibánya, zárt kapuk mögött. V.: Bodnár.

Telkibánya: Szobota – Vitéz, Kundrák (Szendrey), Pelles G., Géczi (Pelles J.), Halmi (Molnár D.), Horváth K. (Kovács T.), Batyi, Balogh Á., Dudás, Dányi. Csapatvezető: Kuti Zsolt.

Erdőhorváti: Olajos (Mihalkó) – Tóth L. (Szabó P.), Orosz, Petró, Mika, Horváth G., Horváth A., Kazsimér (Lakatos), Novák, Horváth Á., Gulyás (Mészár). Játékos-edző: Rebecsák Norbert.

G.: Dányi (11-esből), ill. Horváth G. (2), Horváth Á. (2), Novák (2, egyet 11-esből), Horváth A. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 2-5.

Kuti Zsolt: – Amíg az első félidőben bírtuk erővel, addig nem volt gond. Sajnos, a második játékrészben a jobb erőkből álló Erdőhorváti átgázolt rajtunk. De megyünk tovább, fel a fejjel, remélem a jövő héten javítunk. Kiváló volt a játékvezetés.

Rebecsák Norbert: – Nem csak az ellenféllel, hanem a pálya talajával is meg kellett birkózni. Gratulálok a csapatnak a megérdemelt győzelemhez. Sok sikert és kitartást a telkibányai elnök asszonynak! Isten éltesse a születésnaposainkat!


Megyaszó – Pácin 2-3 (1-1)

Megyaszó, zárt kapuk mögött. V.: Fülöp.

Megyaszó: Vadászi G. – Tamás, Turbucz (Szabó J.), Gacsályi, Balogh Zs., Szőke (Bodnár Zs.), Bodnár B., Vadászi J., Mogyoró, Szilvási (Kónya), Tóth A. Csapatvezető: Bodnár Zsolt.

Pácin: Sütő – Halász (Ignáth), Rostás, Darmos, Horváth N., Terjék, Tárkányi, Jóni, Hogya, Horváth Sz., Paronai (Kállai). Edző: Paronai Tamás.

G.: Mogyoró, Gacsályi, ill. Tárkányi (2), Jóni. Jók: senki, ill. Sütő, Rostás, Jóni, Tárkányi. Ifi: 1-6.

Bodnár Zsolt: – Ez egy nagyon fájó vereség, küzdünk, akarunk, gólokat rúgunk de sajnos a győzelem nem jön össze. Az ellenfél három kontrából három gólt szerzett, ilyen a foci. A döntetlen szerintem igazságosabb lett volna, korrekt volt a játékvezetés.

Paronai Tamás: – Ma csak a győzelemnek tudok örülni, és annak, hogy egyáltalán ebben a helyzetben ki tudunk állni. Jó volt a játékvezetői hármas.


Karcsa – Alsózsolca 0-4 (0-3)

Karcsa, zárt kapuk mögött. V.: Kalló.

Karcsa: Molnár D. – Lakatos S., Bodnár M., Kovács J., Árvai, Kelemen, Kovács M., Bódi R. (Vicickó), Bodnár N., Balla (Gombos), Balogh P. (Kurtos) Elnök: Milinki László.

Alsózsolca: Stumpf (Komjáti) – Soltész (Roha), Bóna, Lippai (Juhász), Klink (Horváth S.), Tamás, Apostol, Horváth Sz. (Bódi K.), Borbély (Kis-Orosz), Erdei-Nagy (Lipusz), Orosz. Edző: Varacskai István.

G.: Horváth Sz., Apostol, Lippai, Bóna. Kiállítva: Bodnár M. (55.), Kovács J. (55.). Jók: Kelemen, Kovács M., ill. az egész csapat. Ifi: 0-4.

Biacskó Róbert, technikai vezető: – A bíró döntését el kell fogadni. Csak a következő meccsekre hoztuk magunkat hátrányos helyzetbe. Gratulálok az Alsózsolcának!

Thür Antal, csapatvezető: – Megérdemelten nyertünk a lelkes Karcsa ellen, a továbbiakban sok sikert nekik. A győzelmet Tamara születésnapjára ajánljuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában