szabadidő

2020.09.11. 19:30

Kopasz-hegyi Sportnap szombaton

A Bodrogkeresztúr Jövőjéért Egyesület szervezésében rendeznek szeptember 12-én, szombaton egész napos programot Bodrogkeresztúrban, Kopasz-hegyi Sportnap címmel.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

9:00-12:00 óra között amatőr labdarúgó tornán vehetnek részt a csapatok a tornateremben. Amatőr teqball kupán szurkolhatnak az érdeklődők az általános iskola udvarán. A sakkozókat pedig a turisztikai központba várják a sakk kupára.

A Kopasz-hegyi keresztúri futóverseny 10-kor rajtol a Bocskai Pincétől, a résztvevők egy 3 kilométeres távot futhatnak le. Az általános iskola udvarán 11 órától sor- és váltóverseny veszi kezdetét, amelyre hat fős vegyes csapatok jelentkezhetnek.

Vízi sportokban sem lesz hiány! 500 méteres távon kenus petpalack-gyűjtő versenyt szerveznek 15 órától a Hétvezér Parknál. A verseny vendége lesz Novák Ferenc kenus olimpiai bajnok.

A kilátogatók ezen kívül részt vehetnek world jumping mini edzésen, jógán a szabadban, és természetjáráson. De elektromos buszozás is lesz a településen egész nap. A rendezvény ideje alatt a Tokaji Egészségfejlesztési Iroda egészségügyi felmérést végez. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!