meccsellenőrök

2020.08.18. 15:00

Jól tudták az ellenőri leckét

Vizsgáztak, és a legújabb szabályokat is megismerték megyénk meccsellenőrei.

Kolodzey Tamás

Forrás: OLVASÓNK

Egynapos ellenőri továbbképzésen jártak a Pest megyei városban a Magyar Labdarúgó-szövetség borsodi igazgatósága játékvezetői bizottságának ellenőrei.

– A fejtágítót a Magyar Labdarúgó-szövetség központilag szervezte – mondta Friedl Csaba, aki maga is kitöltötte a tesztlapot.

Tizenketten vizsgáztak

– Most tizenketten adtunk számot labdarúgós szabályismeretünkről, egy kollégánk korábban tett eleget kötelezettségének. Vecsésen valamennyien sikeres vizsgát tettünk, ennek eredményeképpen küldhetnek minket a megyei első és másodosztályú bajnoki mérkőzésekre, amelyeken a síposok tevékenységét kell figyelnünk és minősítenünk.

Miután szűkebb pátriánk ismert futballszakemberei kiléptek az iskolapadból, elméleti és videós oktatásban részesültek, fejtágítójukat Tóth Vencel, egykori NB I.-es és FIFA-jelvényes dirigens, az országos játékvezetői bizottság képviselője – élvonalbeli ellenőr – tartotta.

(A borítóképen: Nem fért kétség az eredményes vizsgához)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!