vívás

2020.03.07. 08:08

Nagy Kinga is vív a budapesti grand prix-n

Más nemzetközi sporteseményekhez hasonlóan zárt kapuk mögött zajlik a péntektől vasárnapig tartó WestEnd férfi és női párbajtőr Grand Prix-t a budapesti Ludovika Arénában.

Forrás: MTI

A Magyar Vívószövetség tájékoztatása szerint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az MVSZ az új koronavírus magyarországi megjelenésére való tekintettel hozta meg a döntést. Ennek értelmében „a létesítménybe, a verseny helyszínére kizárólag a vívókat, illetve a küldöttséghez tartozó hivatalos személyeket, valamint a verseny rendezéséhez kapcsolódó dolgozókat engedik be – áll a szövetség közleményében. Az indulók között van Nagy Kinga, a Diósgyőri VE 21 esztendős vívója is, aki jelenleg a 67. helyen áll a női párbajtőrözők világranglistáján. A hölgyek szombaton 9.30-tól kezdik a kvalifikációt, és egészen a 64-es tábláig vívnak. Az ezt követő meccsekre, így a döntőre is, vasárnap kerül sor.

(A borítóképen Nagy Kinga (jobbra) látható)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!