Futsal

2019.10.09. 13:30

Miskolci futsal hírek

Férfi eredmény, női beharangozó.

Szoros meccsen győztek a miskolci egyetemisták

Fotó: Kozma István

Férfi futsal NB II., Keleti csoport, 6. forduló

Mádi FC – MEAFC-Miskolc 4-5 (1-1)

Mádi FC: Czakó – Berecz, Kramcsák, Balog B., Szűcs Á. Csere: Madarasi, Gáll, Soltész, Mirki, Sápi, Balog I., Somogyi. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

MEAFC-Miskolc: Gergely – Ambrus, Dlehány, Szabó D., Czékus. Csere: Hadházi, Timbókovics-Süle, Erős, Borai, Molnár Sz. Csapatvezető: Czékus Sándor.

Gólszerzők: Kramcsák (2), Szűcs Á., Gáll, ill. Szabó D. (3), Dlehány, Erős.

Női futsal NB I., 6. forduló

Miskolci Vénusz–Debreceni EAC (Miskolc, városi sportcsarnok, szerda 18.30)

György Gábor, a Vénusz edzője: – A vasárnapi mérkőzés után egy nap pihenőt kaptak a lányok, azt pillanatnyilag nem tudom megmondani, hogy gyarapodunk-e létszámban a korábbi meccsünkhöz képest. Ugyanis mostanában van, volt három hiányzónk, Visnyánszki, Miliczki és Tirpák, akik betegség/sérülés miatt nem tudtak velünk lenni. A Debrecen jelenleg a második helyen áll a táblázaton, remélem, hogy végre hazai pályán is tudjuk hozni azt a teljesítményt, amit idegenben. Kissé nyomasztja a lányokat a hazai környezet, nagyobb nyomást helyeznek magukra, ez normális, de meg kell tanulnunk kezelni ezt a helyzetet, és akkor felszabadultabban s remélhetőleg eredményesebben is fogunk játszani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!