NB III.

2019.08.04. 22:00

„Minden kezdet nehéz, becsüljük meg a pontot”

A labdarúgó NB III Keleti csoport 1. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Termálfürdő Tiszaújváros – Gyöngyösi AK 0-0

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Takács.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics, Lippai, Nagy D., Pap, Csicsek (Gelsi), Tóth M., Hussein, Terdik, Bene (Tóth S., Horváth T.), Molnár M. Edző: Gerliczki Máté.

Gyöngyös: Halasi – Fehér, Csornij, Rédei, Laurinyecz (Csoszánszki), Nagy R. (Czéh), Tarnai, Bartha (Molnár E.), Forgács, Tóth O., Petrezselyem. Edző: Varga Attila.

Kiállítva: Forgács (55.). Jók: Tóth M., Molnár M., Hussein, ill. az egész csapat.

 

Gerliczki Máté: – Jó és szervezett csapat ellen játszottunk, mindezek ellenére meg kellett volna nyerni a mérkőzést mert rengeteg helyzetet kihagytunk.

Varga Attila: – Szervezetten és taktikusan játszottunk a kiállítás átírta a taktikánkat és a forgatókönyvet. Rengeteg helyzettel tarkított mérkőzésen egyik csapat sem tudott a hálóba találni ezért úgy gondolom hogy igazságos a döntetlen.

Balassagyarmati VSE – Diósgyőri VTK tartalék 3-0 (1-0)

Balassagyarmat, 150 néző. V.: Kulcsár.

Balassagyarmat: Szalay – Molnár T., Kócsa, Péter (Gábriel), Vekker, Lami, Szita (Gál), Vastag, Kovács K. (Klinger), Mátyás, Pallagi. Edző: Nagy Tibor.

DVTK tartalék: Pápai – Lehóczki (Gátfalvi), Csávás (Mertse), Tóth B., Zsiga, Korbély, Budaházi, Nagy Z., Orosz D., Orosz M. (Zsemlye), Szűcs. Edző: Vég Csongor.

G.: Lami, Mátyás, Molnár T. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Nagy Tibor: – Ismeretlen csapat ellen léptünk pályára, akik a széleken akartak megbontani minket. Ezeket megpróbáltuk levédekezni, ami sikerült. A második félidőben több helyzetet is kihagytunk. Gratulálok mind a két csapatnak.

Vég Csongor: – A mai meccsen számunkra az egyetlen pozitívum az az eredmény volt, zárhattuk volna ezt a bajnokit egy nagyobb arányú vereséggel is. Nagyon nem volt benne a hat hetes felkészülésünkbe ez a szezonkezdet. Mélyre ható elemzést igényel elsősorban az én részemről, hogy miért volt a csapat ennyire fásult. A játékosok részéről pedig, hogy miért futballoztak ennyire bátortalanul. A játékosok kaptak egy kis ízelítőt abból, hogy egy felnőtt NB 3-as bajnokit nem lehet csuklóból kirázni.

Debreceni EAC – Putnok FC 2-2 (1-1)

Debrecen, 300 néző. V.: Hanyecz.

DEAC: Szabados – Karikás, Sándor, Bárány, Spitzmüller, Bucz (Bíró), Papp, Nagy Z. (Ramos), Balogh, Sidibe, Soltész. Edző: Kondás Elemér.

Putnok FC: Pomozi – Nyisalovits, Tóth Sz. (Galambosi), Fazekas, Zimányi (Nemes), Csirszki (Tucsa), Katona, Mahalek, Illés G., Illés R., Nyitrai. Edző: Kriston István.

G.: Bárány (2), ill. Katona, Mahalek. Kiállítva: Katona (86.). Jók: Bárány, Papp, Sidibe, ill. Fazekas, Csirszki, Katona, Mahalek, Illés R., Nyitrai.

Kondás Elemér: – Jól kezdtük a mérkőzést, több góllal is vezethettünk volna, de az ellenfél jól rúgta a sarokrúgásokat melyekből gólokat is szereztek. Izgalmas mérkőzést játszottunk a helyzetek alapján talán közelebb álltunk a győzelemhez.

Kriston István: – Úgy gondolom értékes pontot szereztünk, a második félidei játékunk már egészen jól működött.

Ózdi KSC – Tállya KSE 0-0

Ózd, 700 néző. V.: Szigetvári.

Ózd: Lékai – Tönkő, Bocsi B. (Tóth G.), Gál B., Pataki, Bogáti, Lévai, Zöllei (Szemere), El-Sherif, Keményffy (Pataki), Gál Sz. Edző: Várhidi Péter.

Tállya KSE: Hegedűs – Toldi (Ondó), Minczér, Csicsvári, Ohár (Németh B.), Szegedi, Fenyőfalvi, Kelemen (Potyka), Bihari, Sárosi, Bocsi P. Edző: Uray Attila.

Kiállítva: Minczér (78.). Jók: Bogáti, Gál Sz., ill. az egész csapat.

Várhidi Péter: – Minden kezdet nehéz, becsüljük meg a pontot.

Uray Attila: – A kiállításig közelebb álltunk a győzelemhez de összességében igazságos a döntetlen. A Tállya KSE valamennyi tagja őszinte részvétét fejezi ki Ondó János és családja számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!