1956 tiszteletére

2022.10.03. 14:08

Szavalóversenyt szervez a könyvtár

A megmérettetésre minden miskolci oktatási intézményből nevezhetnek diákok.

ÉM

A tavalyi versenyen Homoki Anna is szavalt

Fotó: Bujdos Tibor

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulója tiszteletére versmondó versenyt hirdet a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár miskolci tanulók számára két korcsoportban. (I. az általános iskolák 7-8. osztályai és az annak megfelelő középiskolai évfolyamok tanulói; II. 9-12.évfolyamos középiskolai tanulók).
A megmérettetésre minden miskolci oktatási intézményből nevezhetnek diákok. A döntőt 2022. október 18-án, kedden délután 1 órától a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár előadótermében (3530 Miskolc, Mindszent tér 2.) rendezik.
Nevezési határidő: 2022. október 11., kedd 16 óra
A versenyen résztvevő valamennyi tanulót jutalmazza a könyvtár, az első helyezettek felkérést kapnak a jövő évi városi költészet napi ünnepségen való közreműködésre, írja közleményében az intézmény. 
A nevezési lapokat, valamint a felkészülés megkönnyítése érdekében készült irodalomjegyzéket és versösszeállítást a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár honlapjáról lehet letölteni. A nevezéseket a [email protected] címre kérik beküldeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában