Jubileum

2021.07.29. 13:00

XXX. Zempléni Fesztivál

30 éves jubileumra készül Tokaj-Hegyalja és Zemplén meghatározó kulturális programsorozata, a Zempléni Fesztivál, amely a térség legnagyobb kulturális fesztiválja.

A programsorozat sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a vendégeknek 2021. augusztus 13-tól kezdődően egészen 22-ig kínálnak közel 70 programot. Magas színvonalú komolyzenei hangversenyekkel, színházi és irodalmi estekkel, jazz koncertekkel, kirándulásokkal, kiállításokkal, családi és gasztronómiai programokkal várja a helyi közönséget és az ország más vidékéről érkező, minőségi kikapcsolódásra vágyó látogatókat egyaránt.

Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs és Tokaj mellett egy tucat más zempléni település szabadtéri helyszínei és legszebb műemlékei adnak otthont élvonalbeli magyar és külföldi szólisták, népszerű együttesek produkcióinak. A programokról bővebb információ a www.zemplenifesztival.hu weboldalon, valamint a fesztivál közösségi oldalán található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában