művészeti tábor

2020.07.07. 15:00

Képben és sztoriban a képtárban

Kortárs művészeti tábort szerveznek ismét a Miskolci Galériában.

Forrás: Miskolci Galéria

Olyan 8–12 éves kiskamaszok jelentkezését várják, akik meg akarnak ismerkedni érdekes alkotásokkal, kedvelik a fantáziadús történeteket. Éliás István művészpedagógus azt is elmondta, hogy a tábor keretein belül komplex módon szeretnénk fejleszteni a gyerekek fantáziáját, kreativitását és önkifejező képességét.

– A galéria kiállítótereiben és belső udvarán közösen játszunk az alkotásokkal. Ritmusokkal, mozdulatokkal elevenítjük meg őket, hangokat, zenéket illesztünk hozzájuk, és különleges anyagokkal, technikákkal egyéni vagy csoportos alkotásokat hozunk létre. A tábor befejeztével bemutatjuk a szülőknek, nagyszülőknek az öt nap során elsajátított tudást, legyen szó akár táncról, meséről, kézzel készített munkáról. Bár már most több mint egy tucat jelentkezőnk van, hétfőig még fogadjuk a frissen beérkezett részvételi szándékot – tájékoztatott Éliás István.

A Miskolci Galériában nem először szerveznek összművészeti alkotótábort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában