18+ előadás

2020.02.28. 12:30

Mohácsi János újra Miskolcon rendez

A Francia rúdugrás című előadás bemutatója a Kamaraszínházban lesz, április 3-án.

Fotó: Hajdufi Péter

Elkezdődtek a Mohácsi István művéből születő Francia rúdugrás című elő­adás próbái a Miskolci Nemzeti Színházban. A rendező Mohácsi János, aki legutóbb Shakespeare művét, A velencei kalmárt vitte színre a társulattal – a szakma és a közönség rendkívüli elismeréssel fogadta a produkciót. Görög László Shylock-alakításával kiérdemelte a színikritikusok legjobb férfi főszereplőjének járó díjat.

A Francia rúdugrásban is szerepet kapott. Rajta kívül Czakó Juliannát, Fandl Ferencet, Harsányi Attilát, Prohászka Fannit és Szirbik Bernadettet láthatja majd a közönség.

Akinek kevés a Káma-szútra

És hogy miről szól a születő előadás? A színház ezekkel ajánlja: „Hajítsd el a Cosmót, kapcsold ki a pornót, és irány a színház! Már persze ha meg akarod tudni, hogy mit akar a nő és mit a férfi, ha felszikrázik vagy épp megszűnni kezd köztük a kémia. A szexuál-parapszichológus guruhoz egy viharos éjjelen két fiatal pár érkezik, hogy rendbe tegyék az omladozó kapcsolatukat. A keresztül-kasul bonyodalmas ötöshöz nemsokára egy vadító hatodik is kapcsolódik, így készen áll a szextett: és ez az együttes nem ismeri a kéziféket. Sodró lendületű és még fülledtebb erotikájú komédia a párkapcsolatokról, a szex titkos szabadkőműveseiről és magáról a szexről azoknak, akiknek kevés a Káma-szútra. Egy darab arról, amit még a chatszobában sem mersz megbeszélni, és talán még az is kiderül, hogy milyen küzdősport is az a francia rúdugrás.”

(A borítóképen: Czakó Julianna a Francia rúdugrás címmel készülő előadás olvasópróbáján)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában