Könyvhét

2019.06.14. 21:15

Gyereknappal zárul a könyvhét Miskolcon

Szombatra is tartogat még programot az idei könyvhét Miskolcon: elsősorban a gyerekeket várják az Erzsébet térre, amely a könyvhét napjaiban a Könyvtér nevet viseli.

A gyereknapi programban délelőtt fél 10-től A kiskakas gyémánt félkrajcárja című előadást tekinthetik meg a Csodamalom Bábszínház előadásában. Délelőtt 11-től pedig a Kalamajka Bábszínházé a színpad, akik a Mesék Mátyás királyról című produkcióval készülnek.

De addig is, a Könyvtér mai, pénteki programjából még ezeket ajánljuk: délután fél 4-kor kezdődik a beszélgetés (könyvet) író újságírókkal: B.Tóth Erika, Halász Erika, Németh Csaba, Kégl Ildikó, Sári Edina, aki kérdezi őket: Balázs István. Lesz dedikálás is pénteken: 14.30-tól Benkő László (Irodalmi terasz), 15 órától Vári Fábián László (Irodalmi terasz), 15-től Lőrinc L. László (Géniusz sátor), 16-tól Péterfy-Novák Éva (Libri sátor) és 17-től Kégl Ildikó (Géniusz sátor).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában