Anno

2024.05.01. 18:00

Garanciát ígértek a dauerolt frizurára

Nagy divat volt harminc évvel ezelőtt a dauerolt haj, de mint kiderült, nem mindig úgy sikerült, ahogy a vendég szerette volna...

Ma újra divat a dauer, igaz, kicsit másképp készül, mint negyven éve

Forrás: Shutterstock

Fotó: stockfour

„Nyitrai Ferencné hemádvécsei olvasónk panaszolja, hogy nemrégiben egy miskolci fodrászatban daueroltatta a haját, s annak ellenére, hogy erős tartós hullámot kért, frizurája pár napig sem bírta" – számol be a bosszantó esetről 30 éve, 1994. május 2-án az Észak-Magyarország. Az is kiderült, hogy egyáltalán nem volt olcsó a frizura, hiszen ezer forintjába került a „szépítkezés”, amit a 6400 forintos nyugdíjából kellett kigazdálkodnia. „Ezért is nagyon bánt a dolog, és már nem egy ismerősömtől hallottam, hogy hasonlóképpen megjárta" – panaszolta még a hölgy.

A megyei napilap riportere utánajárt a történteknek. Mint ahogy írta, megkereste a levélíró által megnevezett szolgáltatót, azaz csak vélhetően azt, mert az adott helyen három fodrászat, illetve üzlet is működik. Végül is, fűzte válaszához az újságíró, nem a hely(szín) a fontos, hanem az a valamennyi fodrászatban alkalmazott gyakorlat, hogy a vendég ilyen esetekben reklamálhat. 

„Tehát azt tanácsoljuk levélírónknak, keresse fel ismételten korábbi fodrászát, aki természetesen díjtalanul korrigálja munkáját" – olvasható a cikkben.

Az nem derült ki, hogy sikerrel járt-e a hernádvécsei hölgy, azaz kijavította-e frizuráját a miskolci fodrász.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában