Választás 2024

2024.05.05. 17:18

Leszaggatták és felgyújtották a Fidesz-KDNP plakátjait Ózdon

Vandalizmus: nem egészen két nap alatt polgármester- és képviselőjelöltjeink szabadtéri plakátjainak tömkelegét, több mint 60 darabot, rongálták meg és szakították le a helyéről Ózdon, adta hírül a Fidesz-KDNP Észak-Magyarország régiójának kommunikációs munkatársa.

Vandalizmus Ózdon

„A Fidesz ózdi szervezetének vezetését mélységesen megdöbbentette és felháborította az a vandalizmus, amelyet az elmúlt 48 órában tapasztaltunk Ózd város közterületein" – írta közleményében Hollósy András, a Fidesz-KDNP Észak-Magyarország régiójának kommunikációs munkatársa. „Nem egészen két nap alatt polgármester- és képviselőjelöltjeink szabadtéri plakátjainak tömkelegét, több mint 60 darabot, rongálták meg és szakították le a helyéről. Szombat éjszaka pedig a városban eddig soha nem látott és tapasztalt szintre lépett a gyűlölet! Ismeretlenek nemes egyszerűséggel felgyújtották a villanyoszlopokra kihelyezett habkarton tábláinkat. Az ügyben természetesen megtettük a rendőrségi feljelentést. Eddig és ne tovább. Ez a „politikai kultúra” nem méltó Ózdhoz!" – fogalmazott közleményében Hollósy András.

A Fidesz-KDNP ózdi szervezete feljelentést tett a rendőrségen az ügyben

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában