Labdarúgás

2024.05.18. 21:36

Focitörténelem: bajnok lett a 75 éves Aszaló

Labdarúgás: vármegyei II. osztály, Észak csoport, 23. forduló

Aszaló – Sajószentpéter    3–1 (3–0) 
Aszaló, 100 néző. V.: Tóth I. T. (Kovács A., Horváth D.). 
Aszaló: Éliás – Ruszó, Mészáros, Bodnár (Fizer), Erdélyi, Roha, Lencsés (Dányi), Meczkó (Vermes), Ganyi (Bozó), Horváth K. (Glonczi), Lázi Gy. Elnök: Szabó László. Sajószentpéter: Hauberger – Halász, Balázs T., Válint, Kovács A. (Sándor M.), Orosz (Tóth A.), Bálint Cs. (Csendi), Szikora, Taskó, Nagy B., Lőkös. Csapatvezető: Pallós Szabolcs. G.: Lencsés (2), Mészáros, ill. Kovács A. Jók: az egész csapat, ill. mindenki.
Szabó László: – Az egyesület alapításának 75. évfordulóján szereztük meg a bajnoki címet. Gratulálok és köszönet mindenkinek, akinek bármilyen szerepe volt ennek a sporttörténelmi bajnoki címnek az elérésében. 
Pallós Szabolcs: – A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Ezért most csak gratulálni tudnunk az Aszaló bajnoki címéhez!

Szikszó – Izsófalva    3–4 (1–2)
Szikszó, 80 néző. V.: Gyüre (Farkas M., Barnóczki F.).
Szikszó: Czimbalmos – Nánási (Ortó), Horváth G., Molnár D. (Hallgató), Horváth L., Balogh L. (Csáki), Mikó, Szajkó, Kópé, Faludi, Varga L. Edző: Ártim Csaba. Izsófalva: Polónyi – Szaszin (Rézműves), Sebők, Nyíri (Tarczali), Strekáf (Budai), Dányi (Rapp), Járdánházy, Fehér, Lehel (Bálint Zs.), Sápi (Páró), Filkóházi. Edző: Barnóczky Attila. G.: Faludi (2), Molnár D., ill. Lehel, Nyíri, Strekáf, Bálint Zs. Jók: az egész csapat, ill. Lehel, Nyíri, Fehér. 
Ártim Csaba: – A mai napon közel voltunk a csodához. Sajnos pici szerencse hiányzott. Gratulálunk az Izsófalva csapatának az ezüstéremhez. 
Barnóczky Attila: – Három pontért jöttünk. Így már kimondható, hogy második az Izsófalva. A második félidőben kicsit megnehezítettük saját dolgunkat. Kaptunk három gólt, de rúgtunk négyet. Gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez!

Az Onga – Szendrő, a Boldva – Nagybarca és a Varbó  – Szendrőlád találkozók elmaradtak, mert a vendégcsapatok létszám problémák miatt lemondták a meccseket.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!