boon.hu video

2024.03.19. 14:00

Ne dühöngjön, ha nem halad autójával! Kátyúznak-videóval

Több miskolci helyszínen is elkezdték az útburkolat javítását.

Répássy Olívia

Kedden az Avason dolgoztak

Fotó: Bujdos Tibor

Március 18-án indította el munkavégzését a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. az Avason, de mennek majd Diósgyőrbe, a Belvárosba, valamint a Szinva-Fonoda utca és a Bertalan-Erenyő utca találkozásához is. 

Ezeket a területeket jelölte ki a társaság útellenőri szolgálata, ami a szokásokhoz híven előzetesen mérte fel az utak állapotát. A javítás fő közlekedési útvonalakat és forgalmasabb mellékutcákat is érint. 

A kisebb felületű javításokat egész évben végzik a szakemberek, a nagyfelületű útjavítási munkák csak a melegebb idő beköszöntével és az aszfaltkeverő telepek megnyitásával kezdődnek. A későbbiekben tehát 26.465 négyzetméter felületen mintegy 2500 köbméter aszfaltot dolgoznak majd be az utakba.

Jó célért akadályozzák a haladást

Lesznek félpályás korlátozások az alvállalkozó bevonásával végzett munkák ideje alatt, de a Városgazda folyamatosan tájékoztatja a lakosokat az érintett helyszínekről, ahol minden esetben táblák jelzik a forgalmi rendet. A szakemberek kérik, hogy ezt tartsák be a járművezetők a biztonság érdekében - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában