Sikerült!

2024.02.15. 11:04

Édesapját élesztette újra egy miskolci férfi

Bár a család nagyon megijedt, a beteg fia rögtön megkezdte édesapja újraélesztését, amit perceken belül helyszínre érkező mentők emelt szinten folytattak.

Boon.hu

Sikerült az újraélesztés

Fotó: Lehoczky Péter

Napok óta rosszul érezte magát az a 80 év körüli miskolci férfi, aki szerdán hirtelen összeesett otthonában. Felesége és fia rögtön a segítségére siettek, mentőt hívtak, majd a telefonos utasítások szerint megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett. 

A mentésirányító azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bejelentőket - tuduk meg az Országos Mentőszolgálat közösségi oldaláról.

 

A fiú cselekedett

Bár a család nagyon megijedt, a beteg fia rögtön megkezdte édesapja újraélesztését, amit perceken belül helyszínre érkező mentők emelt szinten folytattak. A férfi keringése többször visszatért, majd újra összeomlott, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek
A férfit kritikus állapotban szállították kórházba a mentők - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában