BOON 2023

2024.01.02. 11:30

Híreket robbantottunk 2023-ban a Borsod Online oldalán, íme a legütősebbek!

Az Észak-Magyarország és a Borsod Online 2023-ban sem hagyta hírek nélkül olvasóit. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye egy fontos eseményéről, történéséről sem maradhattak le. Ez nem lesz másképp 2024-ben sem!

Boon.hu

Íme a Borsod Online legolvasottabb hírei 2023-ból.

TOP 10

1. Állva halnak meg a tuják - Miért barnulnak meg és száradnak ki sorra a tuják? Erre a kérdésre kerestük a választ 2023 júniusában.

2. Tragédiába torkollt az eltűnt miskolci nő esete - Még keresték az eltűnt Erikát, mikor megtudtuk:  a nő férje öngyilkosságot követett el.

3. Nagy lehetőség a jogosítvánnyal rendelkezőknek - A sofőrhiány enyhítésére új szabályozáson dolgoznak az Európai Unióban, amely a tagállamokat, így Magyarországot is érintené. Nagyon sokan voltak kíváncsi erre a hírre januárban.

4. Enélkül már nem adhat ki és nem is adhat el lakást, házat - Novembertől új épületenergetikai szabályok léptek hatályba, és megújult az épületek energetikai tanúsítási rendszere is. 2024 januárjától már minden ingatlan eladásánál vagy bérbeadásánál és új épületek kivitelezésénél is az újfajta energetikai tanúsítványt kell elkészíttetni.

5. Egér méretű lódarázs jelent meg Európában - Nyáron arról írtunk, hogy túráinkon kerüljük az odvakat, üregeket és a magas füvet, mert darazsak fészkelhetnek benne.

6. Megdöbbentek, amikor felszedték a miskolctapolcai híd borítását - Még a legtapasztaltabb építőket is érhetik olyan meglepetések, amire egyáltalán nem számítanak. Ezt történt 2023 márciusában, mikor felszedték a miskolctapolcai híd borítását.

7. Életveszély Lillafüreden - Veszélyre figyelmeztettek Lillafüreden júliusban.

8. Kellemetlen parazita ütötte fel a fejét Miskolcon - Az avasi lakótelepen tűntek fel a vérrel táplálkozó parányi állatok júliusban.

9. Kocsonyafesztivál - Két év kihagyás után ismét a Kocsonyafesztivál színes programjaitól volt hangos és vidám a megyeszékhely.

10. Döbbenetes dolog történt Miskolcon, a Király utcában - Kellemetlen meglepetésre ébredt egy autós Miskolcon, a Király utcában májusban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában