Felfoghatatlan

2023.04.30. 14:14

Tragédiába torkollt az eltűnt miskolci nő esete - helyszíni fotókkal, videóval

A szerdán eltűnt Kné Erikát még mindig keresik. Megtudtuk: múlt éjszaka a nő férje öngyilkosságot követett el.

ÉM

Nem jó hírek érkeztek.

Fotó: SZB

A miskolci Rigó utca, a Papírgyár szomszédságában csendes, nyugodt környék. A csendjét legfeljebb az arra elhaladó kerékpárosok és futók zaja veri fel. A Bükk felé indulók kedvelik az utcát, mert erre ki lehet kerülni a főút zaját és forgalmát. Ezen a vasárnapon azonban a Rigó utcában rendőrautók sorakoztak és a kutyás mentő, Lehoczki László mikrobusza.

Rendőrautók a ház előtt.
Fotó: SZB

Hamar elterjedt az utcán a szóbeszéd, hogy a házban élő férfival van a baj, önkezével vetett véget az életének. Épp az orvost várják, hogy megállapítsa a halál pontos körülményeit, hogy aztán a rendőrök megkezdhessék az ilyenkor szükséges hatósági eljárásokat.

Öngyilkosság történt 

A rendőrségtől annyit tudtunk meg, hogy valóban történt egy öngyilkosság Miskolcon, egy férfi felakasztotta magát, de - személyiségi okok miatt - ennél többet nem árulhattak el.  

A férfi ismerőseitől tudtuk meg, hogy pár nappal ezelőtt eltűnt a felesége, azóta is keresik szerte a környéken, mind ez idáig eredménytelenül.

Összefüggés lehet a nő eltűnése és a férfi tragikus halála között.  

Egy arra járó férfi csóválja a fejét. "Éppen elég tragédia volt, hogy nyomtalanul eltűnt a felesége, most meg vele történt ez. Felfoghatatlan..." Egy kerékpáros lassított a rendőrautók láttán és amikor megtudta, hogy miről van szó, rögtön összeállt neki a történet: "Láttam a Facebook-on, hogy keresik a nőt. Az utca neve ismerős volt, gyakran tekerek erre. Tragédia..."

Fodrászhoz indult 

Kné Erika múlt szerdán tűnt el Miskolcról. A 69 éves hölgy szerda délelőtt fodrászhoz indult a Rigó utcai otthonából, de azóta nem tért haza és életjelet sem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság visszavonta a kiadott rendőrségi felhívást.

A mentőkutyás Lehoczki László már az elején jelezte, hogy segít a keresésben.

Telefon nélkül távozott 

A hölgy fia is a közösségi portálon tette közzé, hogy segítséget kér édesanyja megtalálásához. Ezt írta: "Eltűnt az anyukám. Szépen kérem az összes ismerősöm, aki ismeri és esetleg látta valahol, jelezze nekem, vagy apukámnak! A Rigó utca 40. alatt lakik, a telefonját sajnos otthon hagyta. Fontos hogy minél hamarabb megtalálják mert vérnyomáscsökkentő gyógyszert kell szednie."

Úgy tudjuk, még mindig sikertelen a keresés, a nyomát sem lelik az eltűnt nőnek. 

Felhívás

Ha úgy érzed, nem bírsz megbirkózni a rád nehezedő terhekkel, hívd ezt a számot, mert kézenfekvő a segítség: 116-123. A nap 24 órájában, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában