Program

2024.01.14. 21:00

Fejlesztik az Encsi Ipari Parkot

Az Encsi Ipari Park Fejlesztés című uniós projekt segítségével fejlesztik az ipari parkjukat – olvasható a város önkormányzatának hivatalos oldalán.

Boon.hu

ÉPítő munka folyik Encsen

Mint írják, a város fejlődése, a befektetők odavonzása és új munkahelyek teremtése szempontjából elengedhetetlen, hogy a város megfelelő ipari területet tudjon kínálni a potenciális befektetők számára. A park kialakítása és fejlesztése elengedhetetlen új vállalatok és vállalkozások betelepítéséhez, valamint a helyi vállalkozások bővüléséhez, ez által új munkahelyek teremtéséhez, értékteremtő, gazdaságélénkítő, bevételt generáló beruházások telepítéséhez. A projekt hosszú távú, átfogó céljai közé tartozik a térség gazdasági potenciájának és teljesítményének növelése, a versenyképes gazdaság megteremtése, a foglalkoztatottság növelése, a város és a kistérség népességmegtartó erejének a helyi munkalehetőségek betöltése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában