Annó

2023.12.29. 14:30

Pezsgős káposzta, hagymás tört burgonya, malacsült

Miről írt a megyei napilap 40 éve? Az Észak-Magyarország 1983. december 29-i számában olvastuk a névsort: kik szórakoztatják Miskolcon azokat, akik vendéglátóhelyen mondtak búcsút az óévnek.

Boon.hu

Bangó Margit több korosztály kedvelt énekese

Fotó: MW

A Miskolci Vendéglátó Vállalat nyolc üzletében tartanak műsoros szilveszteri estet, fővárosi művészek fellépésével. A Tokaj, az Aranycsillag vendéglátó házban, a Vadászkürt, Kisvadász, Diófa és Katowice éttermekben Bangó Margit, Dékány Sarolta, valamint Máté Péter énekesek lépnek fel – ígérte a megyei napilap 40 éve a szilveszteri programok iránt érdeklődő olvasóinak. 

„A szilveszteri menü slágere természetesen a malacsült lesz, hagymás tört burgonyával, de a Miskolci Vendéglátó Vállalat egységeiben is kínálnak majd pezsgős káposztát. Éjfélkor a hangulatnak megfelelően korhelylevest, forró virslit, debreceni párost és disznótorost szolgálnak fel a pincérek. Az asztalok egyébként az éttermek túlnyomó többségében már „elkeltek”, ám a Diófa és Katowice éttermekben még elfogadnak megrendeléseket” – írta a napilap.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában