Ünnepeltek

2023.11.16. 10:48

Év végi programok Ároktőn

Idősek napja rendezvényükkel köszöntötték a szépkorúakat.

Pap Gyula

A közelmúltban megrendezett Közfoglalkoztatottak kiállításán Miskolcon az önkormányzat által megtermelt gyógynövényekkel és készítményei iránt nagy érdeklődés mutatkozott. Csakúgy mint a hagyományos Tóth Zoltán Sport Emlékversenyünket, ahol focimérkőzések keretében emlékeztünk meg egykori tanárunkról – idézte fel Szabóné Csizmadia Judit, Ároktő polgármestere. 

A további programokról a polgármester elmondta az 1956-os Forradalom és Szabadságharc emléknapját követően Idősek napja rendezvényükkel köszöntötték a szépkorúakat. Ünnepi köszöntőt mondott Tállai András államtitkár a Délibáb Nyugdíjas Klub (településünk nyugdíjasai) táncos előadása szerepelt a műsorban. Eperjesi István Atya megerősítette két pár - Ferenczi Béla István és Ferenczi Béla Istvánné (Meszesán Anna) valamint Lukács Barnabás és Lukács Barnabásné (Fige Emma) - házasságát, akik az 50. házassági évfordulójukat ünnepelték. 

 

Újvári Marika művésznő műsora után a Mezőcsáti Szeretet Misszió, majd Nemes Imre gondoskodott a hangulatról az ebéd alatt, illetve az ebéd után. "December 3-ával megkezdődik az adventi időszak, amelyet Mindenki Karácsonyával zárunk" – összegezte Ároktő polgármestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában