boon.hu video

2023.10.29. 09:30

Halloweent rendeztek a Mályi tóparton - Fotókkal, videóval!

Mályi - Idén először Exatlon is színesítette a programot.

Pap Gyula

Jó volt a buli Mályiban

Fotó: PGY

A Mályi Halloweeni Fesztivált idén újra, immáron ötödik alkalommal rendezték meg. Új, tágasabb helyszínen, kibővített programokkal, és idén először Halloween Exatlon is színesítette a programot.

- Az álmaim tovább szárnyaltak, és az idén közel ezren látogattak el az eseményre – mondta el a főszervező, Királyháziné Marsovszki Erika. A helyszín változott - RádióM Mályi Plázs - de maradt a közkedvelt tópart. A programok között szerepelt a Fortuna Divat és Táncstúdió nyitótánca, Kiss Ildikó Boszorkány képző, interaktív gyermekműsora - bájital keverés (a budapesti ParaNoir jóvoltából), az AkuPUNKtúra zenekar esti koncertje, Halloween Exatlon (csoportok ügyességi vetélkedője), jelmezverseny, szellemló (igazi lóval) játékok, hajfonás, arcfestés. A rendezvény minden dekorációját és kiegészítőjét idén is saját két kezükkel készítették a szervezők. A főszervező még elmondta, évről évre nő a rendezvényt támogatók száma, mely támogatásokból szuper kiegészítőket vásároltak. 

- Rendkívül sikeres volt a program, a csípős, szeles idő ellenére sokan eljöttek és kitartottak a koncert végéig – mondta el Füvesi Szabina, az AkuPUNKtúra zenekar menedzsere. - Igazi fesztiváli hangulat volt, a közönség – kicsik és nagyok egyaránt - is aktív részesévé váltak a produkciónak. Folytatás is várható, hiszen jövő hétvégén jótékonysági koncerten találkozhat a közönség az AkuPUNKtúrával szintén Mályiban – tette hozzá.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában