Miskolc

2023.09.22. 12:18

Szembesítik korábbi ígéreteivel Veres Pált

Miskolc - A helyi Fidesz-KDNP szembesítő kampányt indít a városban a szerintük be nem tartott választási ígéretekből.

Ujlaki Attila

Hollósy András, dr. Nagy Ákos és Bajusz Gábor tájékoztatott a miskolci Fidesz-KDNP frakció nevében

Fotó: Ujlaki Attila

„Az étlapon nagy volt a kínálat, de csak kevesen laktak jól” – így jellemezte pénteki sajtótájékoztatóján Nagy Ákos, a városi Fidesz frakcióvezetője az elmúlt négy évét Veres Pálnak és csapatának Miskolcon. 

Hozzátette: szerintük az ígérethalmaz, ami a Nagy-Miskolc elgondolás színes álomvilágát festette a miskolciak felé, mára csak egy szürke, tartalmatlan lózung maradt.

Joggal érezhetik becsapva magukat a miskolciak. Az elmúlt négy év teljesítményéhez elegendő egy üres papír, hiszen ennyit valósított meg Veres Pál az ígéreteiből 

– hangsúlyozta.

Ígéretek kontra valóság

A frakcióvezető hosszasan sorolta, hogy álláspontjuk szerint mit nem kaptak meg a miskolciak a választási ígéretekből.

„Szétvert tömegközlekedés, felére ritkított járatok, hatalmas tumultus, rekordszámú menetrend változtatás, a bliccelők jutalmazása. Leépített rendészet, megszüntetett seriff-rendszer, a nyomortelep felszámolási program leállítása, a közbiztonság jelentős leromlása. Az időseknek beígért Salkaházi juttatás és az iskoláskorú gyermekek támogatásának ki nem fizetése, miközben dupla tanácsnoki díjazásokat, kreált pozíciókat és sportállásokat juttattak a haverjaiknak, valamint szétvert turizmus és egekbe emelt önkormányzati lakásbérletidíjak” – részletezte.

Arra is kitért, hogy a fásítási programban pedig tízezer új fa helyett, néhány kiszáradt, nem gondozott cserjét hagyott maga után a városvezetés. Nagy Ákos azt is elmondta, hogy minden héten emlékeztetni fogják a miskolciakat azokra az ígéretekre, amelyeket szerintük a jelenleg regnáló polgármester vállalt hangzatos szavakkal a választási kampányban.

Hétről-hétre bontjuk szét a legapróbb részletekig ezeket az ígéreteket, amelyekből semmi sem valósult meg

 – zárta mondandóját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában