boon.hu video

2023.09.23. 15:30

Borúra derű: ez a Miskolci Piknik receptje (fotók, videók)

Folytatódott a Miskolci Piknik, a Szent István téri nagyszínpadon már szombaton délelőtt – amikor már mindenki a meccsre gondol – elkezdődtek a programok.

Soós Péter

A szombat délelőtt a kicsiké volt

Hiába a borús idő, a miskolciak/borsodiak ebből is erőt tudnak meríteni. Rég vártak már egy effajta fesztiválra, így az olykor-olykor meginduló eső nem tántoríthatta el őket attól, hogy meginduljanak a belváros felé – messzebbről vagy közelebbről. 

A Dél-Kiliánból érkező fiatal pár, Mónika és György a rossz idő ellenére sem akarta volna kihagyna ezt a programot.„Igazából zene terén mindenevők vagyunk, szinte bármit meghallgatunk. Jó volt tegnap a ByeAlex-koncert, ma pedig a Blahalouisiana és Majka lesz, amire kilátogatunk – ha kell, esernyővel. Meg hát ugye délelőtt is itt voltunk, enni egy jót. 

Egy középkorú pár is kíváncsian várta a rendezvényt. 

Megnéztük, mi újság errefele, rég voltak ilyen jellegű fesztiválok, szétnézünk. Egyébként az internetről értesültünk az eseményről. Mindenbe belehallgatunk majd

– mondta Marika és István. 

A tinédzser Roland azt nyilatkozta a Borsod Online-nak, hogy a közelben lakik, így időnként kinéz a fesztiválra a barátokhoz, de igazán az esti Majka-koncertet várja.

Ilu, aki harmadmagával érkezett, szintén a forgatagra volt kíváncsi. 

Szerettem volna szétnézni, hogy fest ez az egész, sétálni a tesómmal egyet. Eddig tetszett, amit láttam. Főleg a zenét, a sátrat, az árusokat, portékájukat. Miskolciak vagyunk egyébként mindhárman. Vasárnap lesz a Bereczky Zoltán-koncert, arra is kijövünk majd mindenképpen

 – tette hozzá. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

A hétvége programjairól itt olvashatnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában